Home Stiri Durată de viață mai mare la perforarea betonului armat: Burghiul de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X Nou: Cap din carbură de tungsten complet cu patru tăișuri
Durată de viață mai mare la perforarea betonului armat: Burghiul de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X Nou: Cap din carbură de tungsten complet cu patru tăișuri

Durată de viață mai mare la perforarea betonului armat: Burghiul de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X Nou: Cap din carbură de tungsten complet cu patru tăișuri

0
  • Durată mai mare de viață comparativ cu modelele oferite de concurenți
  • Legătură puternică între cap și canelură datorită tehnologiei unice de sudare prin difuzie.
  • Îndepărtare optimizată a prafului, uzură redusă datorită designului special al canelurii

O durată mai mare de viață și rezistență crescută pentru perforarea chiar și în cele mai dificile condiții – noul burghiu de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X este perfect în acest scop. Burghiul este prevăzut cu un cap din carbură de tungsten complet cu patru tăișuri și, astfel, poate asigura o durată mai mare de viață decât modelele oferite de concurenți. Burghiul este fabricat cu ajutorul tehnologiei Bosch unice de sudare prin difuzie, care asigură o legătură puternică între cap și canelură. Această legătură este extrem de robustă și durabilă și, de asemenea, extraordinar de rezistentă la modificările de temperatură: spre deosebire de burghiele obișnuite, burghiul de ciocan perforator Bosch SDS plus-7X nu este afectat de temperaturi care depășesc 400 de grade și care pot să apară la perforarea betonului armat.

Perforare eficientă în beton armat
Comparativ cu burghiele de ciocan perforator cu un design al capului cu margini de tăiere înclinate, caracterul specific al burghiului SDS plus-7X constă în capul său din carbură cu margini de tăiere plate dispuse la 180 de grade. Această geometrie permite transferul maxim al energiei de impact, care se transformă la rândul său în eficiență sporită la perforare. Designul canalului larg cu patru caneluri asigură îndepărtarea rapidă a prafului – burghiul este expus la uzură redusă și atinge viteze mai mari de perforare.

Burghiul SDS plus-7X este prevăzut și cu un vârf de centrare extrem de ascuțit, în formă de piramidă, care asigură stabilitate la începerea perforării. În plus, marcajul uzurii pe capul burghiului oferă precizie: indică dacă diametrul găurii se înscrie în toleranță pentru fixarea șurubului de ancorare.

Burghiul de ciocan perforator este adecvat pentru perforarea în zidărie, beton și beton armat și este compatibil cu ciocanele rotopercutoare SDS plus. Gama cu
designul nou cu patru tăișuri este disponibilă în prezent în diametre cuprinse între cinci și 16 milimetri.

Prețurile recomandate pentru vânzarea cu amănuntul sunt cuprinse între 7 euro pentru burghie de 5 x 115 milimetri și 48,85 euro pentru burghie de 16 x 465 milimetri. Toate prețurile specificate sunt prețurile recomandate pentru vânzarea cu amănuntul și nu includ TVA. Acestea pot suferi modificări.

Gama completă de burghie de ciocan perforator SDS plus-7X oferită de Bosch include burghie cu diametre de perforare cuprinse între 3,5 și 30 milimetri, acoperind astfel întregul spectru de utilizări.

Persoană de contact pentru jurnalişti:
Miruna Palaghian
Telefon: +40(73)0024478

Informaţii suplimentare:

Divizia de Scule Electrice a Grupului Bosch este unul dintre furnizorii de top pe piaţa mondială a sculelor electrice, accesoriilor de scule electrice şi a instrumentelor de măsurare. În 2015, cei aproximativ 20,000 de angajaţi au generat vânzări de 4,5 miliarde de euro, din care 85 de procente în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch, Skil şi Dremel, divizia se caracterizează prin concentrare pe clienţi şi progres tehnologic. Principalii factori de succes sunt puterea inovatoare şi ritmul inovaţiilor. Divizia a generat aproximativ o treime din vânzările sale în 2015 cu produse care au fost pe piață de mai puțin de doi ani. În 2016, Bosch Power Tools va lansa din nou peste 100 de produse noi pe piața nemţească în cele patru sectoare de afaceri: scule electrice, accesorii, aparate de măsură şi scule de grădină.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 4.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2015, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 272 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Mai multe informaţii pe  www.bosch.ro.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2015). Compania a generat vânzări de peste 70.6 miliarde de euro în 2015. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 55.800 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare în cele aproximativ 118 locaţii din lume. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.bosch-press.com  şi http://twitter.com/BoschPresse