
Liderii IoT industriali acționează în vederea interoperabilității și colaborării open source
GE Digital și Bosch Software Innovations anunță cooperarea menită să conecteze lumea industrială
Diviziile software ale GE și Bosch elaborează împreună standarde comune cu scopul de a ajuta mașinile și dispozitivele să comunice între ele
OrganizațiilevorcolaborastrânspentrudezvoltareaplatformeiIoTopen source
Conducerile executive ale companiilor GE Digital și Bosch Software Innovations sunt prezente împreună la evenimentul Bosch Connected World organizat în Chicago
CHICAGO – GE (NYSE: GE) și Bosch lucrează împreună pentru a modela lumea interconectată printr-o colaborare între diviziile software ale ambelor organizații, GE Digital și Bosch Software Innovations. Organizațiile au semnat un memorandum de înțelegere prin care GE Digital și Bosch Software Innovations vor facilita în continuare deschiderea și dezvoltarea Internetului industrial al obiectelor (IIoT). Acordul punea ccentul pe interoperabilitatea tehnologiei și integrarea platformelor prin sistemul de operare Predix al GE șiPachetul Bosch IoT. GE Digital și Bosch Software Innovations doresc să asigure disponibilitatea serviciilor software complementare pe platformele cloud ale celeilalte companii pentru a creşte valoarea totală a ceeace are de oferit fiecare cloud șipentru a furniza soluții unei baze mai mari de clienți.
Conectivitatea dispozitivelor se află în centrul aplicațiilor IoT
Ambele companii doresc să fondeze un nucleu IoT tehnic bazat pe o sursă deschisă și să dezvolte împreună un ecosistem mai mare în jurul acestei infrastructuri tehnologice pe care pot fi construite platforme IoT. Angajamentul principal este în cadrul Fundației Eclipse, una dintre cele mai importante comunități software cu sursă deschisă la nivel global, în care ambele companii sunt membre.
Proiectele prioritare Eclipse hono, Eclipse Vorto, Eclipse Leshan, UAA (User Account and Authentication – Cont și autentificare utilizator) îmbunătățit de GE și Eclipse ACS (Access Control Service – Serviciu de control al accesului) sunt special adaptate la conectivitatea dispozitivului. În orice aplicație IoT, obiectele trebuie să fie conectate la backendul la care datele și funcționalitatea dispozitivelor sunt folosite la maximum pentru a asigura o valoare comercială de nivel mai înalt.
În cadrul Comunității Eclipse, prin contribuția mai multor dezvoltatori IoT, se creează deschis standarde și instrumente de care pot beneficia multe companii pentru aplicațiile IoT proprii.
Deschiderea este factorul cheie de impulsionare a dezvoltării IoT
Organizațiile globale au nevoie mai mult ca oricând de o cooperare strânsă, în cadrul unor standarde deschise, pentru a valorifica întregul potențial al internetului industrial. Clienții obțin avantaje de la IoT atunci când organizațiile se axează pe punctele lor forte de bază și încurajează în comun pătrunderea pe piață a tehnologiei și aplicațiilor IoT.
„Ambele organizații au o istorie bogată în fabricarea de produse, mari și mici, și astfel împărtășim o înțelegere și viziuni comune în ceea ce privește oportunitățile în conectivitate,” a declarat Rainer Kallenbach, CEO al Bosch Software Innovations. „Nicio companie nu poate realiza singură IoT. Pentru Bosch este foarte important să se implice în ecosisteme comerciale și comunități open source. Colaborarea cu GE Digital reprezintă o altă etapă importantă pentru strategia de conectivitate a Bosch.”
„Colaborarea companiilor industriale va reprezenta diferența în Internetul industrial al obiectelor,” a declarat Bill Ruh, CEO al GE Digital. „Ne bucură foarte mult parteneriatul cu Bosch Software Innovations care are ca scop progresul dezvoltării platformei noastre IoT.”
Conducerile executive ale companiilor GE Digital și Bosch Software
Innovations sunt prezente împreună la Bosch ConnectedWorld organizat în Chicago
Ruh și Kallenbach vor fi prezenți împreună la evenimentul Bosch ConnectedWorld organizat în Chicago pentru a discuta parteneriatul dintre GE Digital și Bosch Software Innovations, precum și tendințe industriale cheie, precum standardele globale și ecosistemele IoT.
Evenimentul Bosch ConnectedWorld organizat în Chicago reunește lideri în afaceri și tehnologie pentru a prezenta strategii digitale, studii de caz și bune practici cu privire la produsele, serviciile și soluțiile interconectate într-un efort permanent de colaborare menit să asigure progresul Internetului obiectelor (IoT).
Informații suplimentare:
–William Ruhși Rainer Kallenbach la evenimentul Bosch ConnectedWorld organizat în Chicago (27 septembrie)
Persoană de contact pentru jurnalişti:
Miruna Palaghian
Telefon: (021) 4057529
Informaţii suplimentare:
Date despre GE Digital
GE Digital conectează fluxurile de date despre mașini la instrumente analitice puternice, oferind companiilor industriale perspective valoroase pentru gestionarea mai eficientă a activelor și operațiunilor. Talentele și capacitățile software de clasă mondială permit câștiguri mari de productivitate, disponibilitate și longevitate. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul internet accesând www.ge.com/digital.
Date despre Bosch Software Innovations
Bosch Software Innovations, casa software-urilor și sistemelor în cadrul Grupului Bosch, proiectează, dezvoltă și utilizează soluții inovatoare software și de sistem care vin în ajutorul clienților noștri din întreaga lume atât în ceea ce privește Internetul obiectelor (IoT), cât și mediul profesional tradițional. Punem accent în special peteme legate de mobilitate, energie, fabricație și construcții. Pachetul IoT Bosch reprezintă setul complet de instrumente al Bosch Software Innovations în cloud. Pachetul software, furnizat ca Platformă ca serviciu (PaaS – Platform as a Service), permite interacțiunea dispozitivelor, utilizatorilor, companiilor și partenerilor pe o platformă centralizată.
Acest lucru asigură dezvoltarea de soluții inovatoare și orientate spre viitor pentru noi modele comerciale.
Cu aproximativ 650 de angajați în întreaga lume, Bosch Software Innovations are sedii în Germania (Berlin, Immenstaadși Stuttgart), Singapore, China (Shanghai), Japonia (Tokyo) și Statele Unite (Chicago).
Mai multe informații pot fi accesate pe www.bosch-si.com, www.twitter.com/BoschSI, www.blog.bosch-si.com.
Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ
3.200 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2015, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 272 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.
Mai multeinformaţiipe www.bosch.ro.
Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acestaare aproximativ 375.000 de angajaţiînîntreagalume (status la 31 decembrie 2015).Compania a generat vânzări de peste 70.6 miliarde de euro în 2015. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 55.800 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare în cele aproximativ 118 locaţii din lume.În 2015, Bosch a aplicat pentru aproape 5,400 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”
Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procentedin acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.bosch-press.comşi http://twitter.com/BoschPresse