Home Noutati5 Salonul Internațional de Construcții și Infrastructuri și Salonul Internațional al Filierei de Beton
Salonul Internațional de Construcții și Infrastructuri și Salonul Internațional al Filierei de Beton

Salonul Internațional de Construcții și Infrastructuri și Salonul Internațional al Filierei de Beton

0

Stimate vizitator,
Sunteți invitat la saloanele INTERMAT Paris, salonul internațional de construcții și infrastructuri și World of ConcreteEurope, salonul Internațional al Filierei de beton, din 23 până pe 28 aprilie 2018 la Paris-Nord Villepinte, Franța.
Timp de șase zile: inovații, conferințe, networking, analize de piață și potențial al marilor șantiere de construcții sunt propuse celor 1 500 de expozanți și aproape 200 000 de vizitatori profesioniști provenind din 167 de țări, pentru a răspunde mizelor prezente și viitoare.
Cele două evenimente prezintă o ofertă de materiale, echipamente și soluții pentru construcții trecând prin cele patru puncte de expertiză:

  • Terasamente & Demolări
  • Drumuri, Industria pentru materiale & Fundații
  • Ridicări, Manipulare& Transport
  • Clădiri & Filieră Beton

INTERMAT DEMO: arta de a pune în scenă performanțele instalațiilor de șantier, oferă o zonă exterioară dedicată demonstrațiilor unde constructorii își pot valorifica materialele în acțiune.
La salon, descoperiți laureații Premiilor de Inovații INTERMAT și peste 100 de inovații, și vizitați satul Start-up by Eurovia, pepiniere pentru noile tehnologii și soluții cu ajutorul cărora putem da curs mizelor digitalizării din sectorul BTP.
Descoperiți Observatorul INTERMAT pentru construcții: un studiu strategic asupra 12 țări prezentând o analiză de indicatori și date cheie din sectorul BTP dar și mari proiecte de construcții la orizontul 2025-2030.
Integrat în salonul INTERMAT Paris și la polul Clădiri & Filiera de beton, World Of Concrete Europe va permite descoperirea ofertei complete a filierei de beton, de sus în jos, mulțumită:

  • Zonelor pentru expozițiile de interior și exterior.
  • Unei zone exterioare de demonstrații « Concrete Démos ».
  • Unui forum în inima salonului pe tema «Contribuția betonului la noile provocări colective».

CÂȘTIGAȚI TIMP LA INTRĂRI!
Cereți legitimația dumneavoastră online pentru acces direct a salon

Ne face plăcere să vă întâmpinăm la INTERMAT Paris și WORLD OF CONCRETE EUROPE,
Echipa INTERMAT și World of Concrete Europe.