Home Stiri Acum faci evaluari de pret 100% corecte, gratuit in programul eDevize cu produsele Bauder
Acum faci evaluari de pret 100% corecte, gratuit in programul eDevize cu produsele Bauder

Acum faci evaluari de pret 100% corecte, gratuit in programul eDevize cu produsele Bauder

0

Stim cat de important este sa alegi corect constructia de acoperis pentru locuinta ta. In programul eDevize gasesti norme cu materiale moderne care ofera solutii atat de hidroizolatie si termoizolatie, cat si solutii ecologice. Aceste solutii tin cont de bugetul dumneavoastra si in acelasi timp ofera confortul necesar chiar si pentru cele mai exigente cerinte.

Bauder este un partener de incredere pentru piata de constructii, cu o experienta de decenii. Cunoaste cerintele variate pentru un acoperis de calitate, care sa raspunda nevoilor din piata, oferind:

  • membrane bituminoase;
  • membrane din material plastic;
  • sisteme de termoizolatie din poliuretan;
  • acoperisuri cu vegetatie extensiva sau intensiva.

Prin intermediul platformei eDevize, compania Bauder pune la dispozitie norme de deviz pentru constructia acoperisurilor ce indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. eDevize este singurul program de pe piata cu care se fac devize estimative si devize oferta cap-coada, gratuit.

Solutiile care se regasesc in retetele normelor din programul eDevize, sunt aplicabile pentru:

  • Acoperis terasa ( se bazeaza pe materiale termoizolante din gama BauderPIR)
  • Acoperis verde (oferă o serie de avantaje ecologice cum ar fi răcirea aerului sau producerea oxigenului, reglarea umidităţii, adună praful şi reţine apa pluvială)
  • Acoperis sarpanta (ofera termoizolatie pe capriori, kombi sau de interior)

Daca nu esti inca utilizator eDevize si vrei sa beneficiezi de aceste norme, sunt 3 pasi foarte simpli de urmat:

  1. creezi cont pe pagina eDevize
  2. instalezi programul
  3. cauti in colectia de norme 2017 indicativul IZF.

Odata cu actualizarea bazei de norme, platforma eDevize pune la dispozitie si o baza de preturi stabilite ca medie a pietei. Cu eDevize castigi timp utilizand functiile de ajustare ale valorilor, functii extrem de utile in momentul in care vrei sa oferi un discount procentual sau vrei sa ajungi la un cost exact pentru investitia la care lucrezi. Pe langa aceste beneficii, utilizatorii programului se bucura de listarea tuturor formularelor cu apasarea unui singur buton.

Vezi toate facilitatile pe care le poti folosi, pe pagina eDevize si eficientizeaza procesul de intocmire a devizelor pentru lucrarea ta.

eDevize iti daruieste timp!