Home Amenajari ADEPLAST – Superlavabila AERIA GOLD, un produs high premium
ADEPLAST – Superlavabila AERIA GOLD, un produs high premium

ADEPLAST – Superlavabila AERIA GOLD, un produs high premium

0

Compania AdePlast a investit 1 milion de euro pentru a produce noua vopsea superlavabilă pentru interior AERIA GOLD cu Porus X şi astfel a intrat pe segmentul high premium.

AERIA GOLD cu Porus X are proprietăţi excelente pentru realizarea unui finisaj de calitate și de lungă durată. Secretul acestei formule ideale stă în mâinile doamnei inginer chimist Doina Obreja, șeful laboratorului de cercetare–dezvoltare produse umede AdePlast Ploiești.

Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X este utilizată pentru vopsirea tuturor suprafeţelor pe bază minerală: tencuieli de var-ciment, de ciment-var; gleturi de ipsos; zidării din cărămidă; BCA; plăci de ipsos; plăci de gips-carton; beton. Randamentul de acoperire al superlavabilei AERIA GOLD cu Porus X se păstrează la putere maximă pe toate aceste suprafeţe.

„Renovarea unui spaţiu, zugrăvitul, produce mult deranj, iar așteptările sunt pe măsura deranjului. Alegerea unui produs complet te ajută să termini treaba mai repede și să conferi spaţiului luminozitate și «căldură» ambientală. La toate acestea ne-am gândit când am creat această vopsea. Toate ingredientele au fost alese într-o manieră selectivă astfel încât acest produs să satisfacă toate cerinţele unui finisaj profesional“, spune Doina Obreja, inginer chimist AdePlast.

Aflat în faţa raftului de vopsele, clientului îi va fi dificil să aleagă: o vopsea care se aplică dintr-un strat și zugrăvitul se execută mai repede sau una super-albă pentru luminozitate? Ar fi poate mai bine să aleagă o vopsea care lasă peretele să respire, o vopsea care se spăla ușor – sau una prietenoasă cu mediul cu efect antibacterian?

 Multe nevoi, dar și mai multe răspunsuri!

 Aeria GOLD cu PORUS X satisface toate nevoile cu care se confruntă un constructor sau beneficiarul direct al clădirii în momentul renovării, deoarece este:

Super – lavabilă: se spăla cu apă și detergent.

Super – albă: peretele zugrăvit va fi alb strălucitor.

Super – acoperire: un singur strat este suficient, deoarece acoperă dintr-o singură mână, fără să stropească – iar rezultatul este un perete cu aspect mat-mătăsos.

Are o lucrabilitate foarte bună: se întinde ușor, nu ţine la mână.

Ingredientele active din Aeria GOLD îi conferă un efect anti-bacterian, avizat de Ministerul Sănătăţii. Aeria GOLD acţionează, încă din momentul aplicării, precum un scut și protejează în mod continuu și activ împotrivă bacteriilor din mediul înconjurător.

Formulă nepoluantă: prietenoasă cu mediul, fără mirosuri neplăcute la aplicare.

Hidrofobă: datorită ingredientului PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate la vapori și lasă peretele  să respire.