Home Companii Adezivi și mortare CELCO, soluții la cheie!
Adezivi și mortare CELCO, soluții la cheie!

Adezivi și mortare CELCO, soluții la cheie!

0

CELCO este singura fabrică de BCA care are şi fabrică de adezivi, iar mortarele de zidărie produse de CELCO sunt perfect adaptate pentru a fi utilizate în zidăriile din BCA. Având şi laborator propriu care testează fiecare lot de producţie, calitatea produselor CELCO este controlată şi asigurată.

De-a lungul timpului, CELCO a investit continuu în calitatea produselor pe care le fabrică, urmărind să se plieze pe nevoile din ce în ce mai diversificate ale clienţilor săi. Astfel, capacităţile de producţie au fost extinse către piaţa de adezivi şi mortare, CELCO devenind primul furnizor al sistemului complet de zidărie ce include BCA şi mortar pentru zidărie în rosturi subţiri.

Din dorinţa de a oferi soluţii complete clienţilor săi, CELCO a pus în funcţiune în anul 2007 o linie de producere a adezivilor şi mortarelor uscate pentru industria construcţiilor civile şi cea industrială.

Calitatea care defineşte produsele CELCO a fost un factor-cheie pentru creşterea susţinută de la un an la altul a volumelor vândute de adezivi şi mortare uscate.

celco1

celco2

celco3

celco4

celco5

celco6

Save

Save