Home Stiri Adoptati rapid avantajele oferite de Socrate ERP pentru constructii
Adoptati rapid avantajele oferite de Socrate ERP pentru constructii

Adoptati rapid avantajele oferite de Socrate ERP pentru constructii

0

Companiile care activeaza in constructii trebuie sa faca fata activitatii ciclice si conditiilor impuse de beneficiari. Activitatea unei companii de constructii inseamna 80% munca de santier, cu alocare de resurse: oameni, echipamente, utilaje, cu termene stricte de predare a lucrarilor, cu momente moarte in activitate dictate de conditii meteo nefavorabile, cu perioade aglomerate alternate cu perioade inactive. În aceste conditii, gestiunea eficienta a resurselor, executia mai multor proiecte cu mai putine resurse utilizate, evidentierea stricta a costurilor, analizarea si reducerea lor sunt cerinte obligatorii pentru maximizarea profitabilitatii si pentru crestere.

Socrate ERP furnizeaza o aplicatie integrata firmelor care activeaza in domeniul constructiilor si ajuta la gestiunea eficienta a tuturor proceselor din companie: achizitii, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariatilor, echipamentelor si utilajelor, maximizand profitul printr-o executie eficienta a fiecarui proiect si prin posibilitatea gestionarii mai multor proiecte cu resurse mai putine, prin integrarea si automatizarea proceselor cheie.

Rampad utilizeaza Socrate ERP & BI pentru suport managerial in drumul sau catre succes. Rampad activeaza in domeniul confectiilor metalice, constructiilor si tamplariei PVC si aluminiu.

Tot cu ajutorul solutiei Socrate, compania de constructii C.C.C. Kronstadt a cumparat timp pentru analize, pentru imbunatatire si pentru reactii prompte la schimbarile pietei si la cerintele beneficiarilor.

Pentru compania Rock Star Construct accesul la informatii este mult imbunatatit, rezultand o productivitate si o eficienta crescute, ceea ce inseamna o companie profitabila.

Daca doriti sa fiti mai eficienti si sa va bucurati de toate functionalitatile si avantajele unei solutii integrate, creati un cont Socrate pana in 31.01.2017 si beneficiati de 3 luni gratuite in cazul achizitionarii unui abonament pana in 28.02.2017.

Socrate asigura gestiunea eficienta a proiectelor de constructii, garantand respectarea termenelor si a bugetelor, urmareste executia lucrarilor prin inregistrarea si urmarirea consumurilor de materiale, manopera, utilaje si transport la nivel de proiect, faze si subfaze. De asemenea, gestioneaza activitatile de vanzare si financiar-contabile, iar rapoartele specifice constructiilor ofera managementului o vedere de 360 de grade asupra companiei, control operational si suport decizional.

Un alt beneficiu foarte important este partea de raportare. Posibilitatea de a urmari profitabilitatea pe proiecte, pe faze si subfaze ajuta managementul companiilor din constructii sa inteleaga unde este loc de optimizare, ce trebuie corectat si cum pot fi maximizate profitul si randamentul.

Pentru mai multe detalii despre solutia Socrate ERP pentru constructii, accesati aceasta pagina, contactati-ne la adresa de email sales@bitsoftware.ro sau vizitati www.bitsoftware.ro.

Date de contact:
Brasov, str. Hermann Oberth, Nr. 8, Et. 1
Email: office@bitsoftware.ro
Web: www.bitsoftware.ro
Tel: +40-368-412121
Fax: +40-268-314447

Persoana de contact:
Anca Cazacu
Marketing Manager
www.bitsoftware.ro