Home Stiri APEX 2017, Expozitia Internationala de Platforme Aeriene de la Amsterdam 2-4 mai, spatiile in totalitate inchiriate
APEX 2017,  Expozitia Internationala de Platforme Aeriene de la Amsterdam 2-4 mai, spatiile in totalitate inchiriate

APEX 2017, Expozitia Internationala de Platforme Aeriene de la Amsterdam 2-4 mai, spatiile in totalitate inchiriate

0

Peste 90 de branduri expuse la cea mai mare expozitie din lume Apex, Amsterdam in perioada 2-4 mai 2017, dedicat echipamentelor de acces.

APEX, expoziție de platforme aeriene, se întoarce la  Centrul Expoziţional RAI din Amsterdam pentru a noua ediție iar spatiile sunt in totalitate inchiriate inca din 2016.

Cei mai mari producătorii internationali din industrie au confirmat participarea la expozitie, care este susținuta de International Powered Access Federation (IPAF):

JLG, Manitou, Genie, Haulotte, Teupen, Skyjack, Multitel Pagliero, Holland Lift, Snorkel, Altrex, Imer, Power Towers, Oil & Steel, CTE, Bronto, Ruthmann, Time International, Riwal, Socage, Airo Tigieffe, Palfinger, Dinolift, Hinowa and Teupen.

Sunt asteptati opt producatori de platforme aeriene din China, un record imbucurator care demonstreaza cresterea acestei piete in China.

Vizitatorii vor avea acces liber la Expoziția Internațională de Închirieri (IRE) care are loc  concomitent cu APEX unde vor fi prezentate produse și servicii destinate companiilor de închiriere a echipamentelor de ridicat, furnizori de echipamente pentru terasamente, utilaje de compactare, turnuri de iluminat, software si sisteme informatice de închiriere.

Printre furnizorii globali care participă sunt incluși JCB, Hitachi, Ammann, Construcţii Case, Atlas Copco Portable Energy, Volvo Construction Equipment, Wacker Neuson, Ditch Witch, Vermeer, Thwaites și Yanmar Construction Equipment Europa.

Intrarea la expozitie este gratuita pentru toți vizitatorii pre-înregistrati.

Trebuie să faceți click pe link-ul de mai jos si trimiteți detaliile acum. Se economisește timp și 20 € pentru a cumpăra un bilet valabil la intrare.

https://registration.n200.com/survey/0osqh540le966

Date contact:

Han Heilig
Practica Productions
Mob:. +31 (0) 6532 14 362
E-mail: han@practica.nl