Home Stiri ASOCIAŢIA PRODUCĂTORILOR DE MATERIALE PENTRU CONSTRUCŢII DIN ROMÂNIA
ASOCIAŢIA  PRODUCĂTORILOR  DE  MATERIALE  PENTRU  CONSTRUCŢII  DIN  ROMÂNIA

ASOCIAŢIA PRODUCĂTORILOR DE MATERIALE PENTRU CONSTRUCŢII DIN ROMÂNIA

0

În cadrul ediției de anul acesta a târgului CONSTRUCT EXPO, organizat în perioada 23-26.03.2017, Asociația Producatorilor de Materiale de Construcții din România, în parteneriat cu Romexpo SA, va  organiza o serie de conferințe și seminarii pe teme de actualitate din domeniul construcțiilor, astfel:

  • în data de 23.03.2017, începând cu ora 10.30, în sala Mihai Eminescu, va avea loc Conferința cu tema Managementul deșeurilor din construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare. La conferință sunt așteptați, proiectanți, responsabili tehnici cu execuția lucrărilor de construcții, diriginți de șantier, antreprenori, fabricanți de produse pentru construcții, investitori, reciclatori și salubrizatori.
  • în data de 24.03.2017, începând cu ora 10.30, în Sala Mihail Sadoveanu, va avea loc Masa rotundă – Legislația din domeniul construcțiilor – prevederi cu același obiect, conținute de acte normative diferite. La discuții sunt așteptați reprezentanți ai autorităților, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din domeniu, proiectanți, antreprenori și fabricanți de produse pentru construcții.

Ultima manifestare din program, din data de 25.03.2017, de la ora 11.00, se intitulează:

  • ZIUA CULORII și este o manifestare tradițională, ajunsă deja la a-X-a ediție, dedicată viitorilor utilizatori ai produselor de construcții.

“Organizăm aceste manifestări atât pentru conștientizarea publicului, cât și a celor din domeniu, pentru a fi pregătiți în ceea ce privește noile abordări sustenabile ce se aplică și se vor aplica în cadrul UE”, ne-a declarat domnul Claudiu GEORGESCU, președintele APMCR.

Pentru relații suplimentare: Monica Știrbei, telefon: 021.321.12.36 sau email office@apmcr.org

Detalii privind aceste manifestări puteți regăsi și pe site-ul APMCR- www.apmcr.org

*** APMCR este o asociație profesională constituită în 1997, ce reprezintă interesele comune ale membrilor săi, principalii producători de materiale pentru construcții, în fața autorităților publice, în raporturile cu instituțiile publice și profesionale din țară și din străinatate. La nivelul anului 2016 cifra de afaceri a membrilor APMCR a fost de 500 milioane euro, ceea ce constituie un indicator relevant despre forța organizației. Mai multe detalii despre activitățile APMCR găsiți accesand site-ul www.apmcr.org.