Home Stiri Barrier anunță noi investiții în România
Barrier anunță noi investiții în România

Barrier anunță noi investiții în România

0

Compania Electric Plus, deținătorul brandului Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat noi facilități de producție: o fabrică de geam termoizolant și o nouă hală de producție a ușilor secționale rezidențiale și industriale și a rulourilor. Valoarea noilor dezvoltări totalizează 7 milioane de euro și completează investițiile realizate de companie în ultimii ani.

Construcția facilităților de producție a durat 18 luni, fiind începută în toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unități/zi, în timp ce secția de uși secționale si rulouri produce 2.000 de unități/lună. Fabrica de geam incorporează cele mai noi tehnologii în domeniu, ceea ce permite execuția unor pachete de sticlă termoizolantă de calitate superioară. Toate pachetele de sticlă conțin argon, iar sigilarea pachetelor este perfectă, permițând astfel livrarea către clienți a unor ferestre de tâmplărie PVC de o înaltă valoare și eficiență.

„Investiția pe care o inaugurăm astăzi încheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, început în 2012. Din acest moment, suntem singurul producător din România care poate oferi toată gama de produse de tâmplărie. Investițiile realizate în acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro. Noutățile pe care le anunțăm astăzi ne vor consolida prezența de pe piața românească de profil, deoarece ne dorim să fim prima alegere în ochii consumatorilor noștri și a partenerilor cu care colaborăm”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

În același timp, compania Electric Plus a anunțat încheierea unui parteneriat internațional cu firma italiană de renume, Beninca Group, cel mai cunoscut producător european de automatizări pentru uși secționale și porți. Grupul Beninca are o tradiție de 40 de ani în implementarea soluțiilor inovatoare de automatizare. Tradiția și experiența companiei italiene a condus la produse de calitate ridicată, fiabilitate și decizii de producție precise.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la producția de ferestre și uși, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum și uși secționale rezidențiale și industriale și rulouri. Compania deține cele mai moderne linii de fabricație din domeniu.