Home Stiri BASF prezintă o nouă vaselină de coadă pentru TBM, rezistentă la foc
BASF prezintă o nouă vaselină de coadă pentru TBM, rezistentă la foc

BASF prezintă o nouă vaselină de coadă pentru TBM, rezistentă la foc

0
  • MasterRoc TSG 800, pentru a săpa tuneluri în mai multă siguranță, cu un consum mai redus
  • MasterRoc SLF 50, o nouă soluție de tratare a solului pentru o excavare mai eficientă

Vaselina de coadă pentru TBM (echipamente de foraj pentru tuneluri) rezistentă la foc, MasterRoc TSG 800, este ultima inovație a gamei de produse Master Builders Solutions de la BASF, pentru TBM. Produsul cu densitate redusă permite reducerea consumului, iar ambalajul îmbunătățit face reciclarea mai ușoară. Specialiștii Master Builders Solutions din cadrul BASF vor prezenta această soluție, precum și alte produse din portofoliul de produse chimice de ultimă generație, la Congresul Mondial al Tunelului din Dubai, în perioada 21-26 aprilie 2018.

„Activitatea noastră principală este furnizarea de soluții tehnice și servicii pentru activități mai eficiente in construcțiile subterane. Prin utilizarea MasterRoc TSG 800, clienții noștri pot îmbunătăți în același timp atât condițiile de siguranță, cât și eficiența costurilor „, explică Wolfgang Aldrian, Head of Global Technical Management Underground Construction, la BASF.

O nouă soluție de tratare a solului cu o stabilitate mai mare

MasterRoc SLF 50, un agent de tratare a solului de nouă generație, a fost special conceput pentru creșterea performanței, prin condiționarea solului în timpul operațiunilor de excavare, în condiții dificile de teren.

Acest produs de tratare a solului creează o spumă foarte stabilă, cu timp de înjumătățire superior, pentru a menține presiunea în timpul funcționării și al întreruperilor planificate sau neplanificate. Poate reduce consumul de energie prin reducerea cuplului, optimizează extracția solului și poate reduce uzura frezei. MasterRoc SLF 50 a fost utilizat cu succes în unul dintre tunelurile cu cel mai mare diametru din lume, construit in Seattle.

Pentru mai multe detalii despre produsele Master Builders Solutions, vă rugăm să vizitați www.master-builders-solutions.basf.com.

Despre divizia de Substanțe Chimice pentru Construcții

Divizia BASF de Substanțe Chimice pentru Construcții oferă soluții chimice avansate, sub brandul umbrelă global Master Builders Solutions, pentru construcția, întreținerea, reparația și renovarea construcțiilor. Brandul este clădit pe mai mult de 100 de ani de experiență în industria de construcții. Portofoliul nostru extins cuprinde amestecuri de beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, sisteme rezistente la apă, materiale de etanșare, sisteme de reparare și protecție pentru beton, mortar performant, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, rosturi de dilatare și sisteme de control și soluții pentru protecția lemnului.

Cei aproximativ 6.500 de angajați ai diviziei de Substanțe Chimice pentru Construcții formează o comunitate globală de experți în domeniul construcțiilor. Pentru a rezolva provocările individuale ale clienților noștri din domeniul construcțiilor, de la faza de concepție, până la finalizarea unui proiect, apelăm la cunoștințele noastre specializate, la expertiza regională și la experiența dobândită în nenumărate proiecte de construcții din toată lumea. Profităm de tehnologiile globale ale BASF și de cunoștințele detaliate despre nevoile locale de construcții pentru a dezvolta inovații care îi ajută pe clienții noștri să aibă succes și să realizeze construcții sustenabile.

Divizia are unități de producție și birouri de vânzări în peste 60 de țări și a realizat vânzări în valoare de aproximativ 2,4 miliarde euro în 2017.

Despre BASF

La BASF, creăm chimie pentru un viitor sustenabil. Îmbinăm succesul economic cu protecția mediului și cu responsabilitatea socială. Mai mult de 115.000 de angajați ai grupului BASF lucrează pentru a contribui la succesul clienților noștri în majoritatea sectoarelor și aproape în fiecare țară din lume. Portofoliul nostru este organizat în cinci divizii: Substanţe chimice, Produse performante, Materiale & soluţii funcţionale, Soluţii agricole şi Petrol și gaze. BASF a generat vânzări de 64,5 de miliarde de euro în anul 2017. Acțiunile BASF sunt listate la bursele de valori din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (BAS). Informații suplimentare la adresa www.basf.com.