Home Stiri Bergerat Monnoyeur lansează în România programul: CAT 360° ADVANTAGE
Bergerat Monnoyeur lansează în România programul: CAT 360° ADVANTAGE

Bergerat Monnoyeur lansează în România programul: CAT 360° ADVANTAGE

0

Soluţii de management ale echipamentelor; Tehnologii; Garanţii personalizate; Soluţii de finanţare.

12 octombrie 2016 – Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar în România de peste 25 de ani și leader pe piața utilajelor de construcții (cifră de afaceri în 2015 de peste 50 mil. Euro), în linie cu „Împreună construim viitorul – soluţii noi, inteligente!„, anunţă lansarea programului CAT 360° ADVANTAGE pentru clienții din România.

Bauma 2016 – Munchen, cel mai mare târg dedicat utilajelor şi tehnologii pentru construcţii, a reprezentat momentul de lansare la nivel global al acestui program.

De ce CAT 360° ADVANTAGE?

 • Combină soluțiile de finanțare, tehnologiile Caterpillar și serviciile post-vânzare pentru a îmbunătăți productivitatea șantierelor și siguranța în exploatare, ajutând astfel clienții să-și dezvolte afacerile într-un mod durabil;
 • Este adaptat fiecărui tip de utilaj și aplicație;
 • Are ca obiectiv principal monitorizarea și optimizarea TCO (Total Cost of Ownership) – avantaj client: economie de 5-10% în funcție de utilaj, aplicație și pachetul de soluții ales.

Practic, la achiziţionarea unui utilaj Cat nou, clienții beneficiază de un pachet de soluții construit pentru a spori valoarea adăugată a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, creșterea timpilor de funcționare, minimizarea timpilor morți – și/sau sporirea profitabilității.

CAT 360° ADVANTAGE a fost creat şi implementat pentru a răspunde cerințelor partenerilor de afaceri (clienți) cu un pachet flexibil de soluții, care să le ofere protecție, control și vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor.

În România, în urma unui studiu intern, vom demara prima etapă a programului – STAGE A – care aduce în prim-plan 4 axe: EMSolutions (Management flota de utilaje), Garanții personalizate, Finanțare și Tehnologii.

CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur

Clienţii Bergerat Monnoyeur România pot beneficia de unul dintre cele trei pachete de soluții CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur.

Cu ajutorul programului, clienţii vor putea să:

 • îmbunătăţească productivitatea utilajului printr-o mai bună coordonare a angajaţilor şi a intervalelor orare de lucru;
 • primirea de recomandări de la experţi privind repararea şi întreţinerea utilajelor;
 • monitorizarea poziţiei utilajelor şi a vitezei de deplasare/lucru;
 • reducerea emisiilor şi a consumului de carburant.

Diferențele între cele trei pachete sunt date, în principal, de perioada care se dorește a fi monitorizată din punct de vedere al costurilor totale de deținere/operare.

“În zilele noastre avantajul competitiv poate fi greu de menţinut. Industria se află într-o continuă schimbare, fapt ce determină companiile să găsească soluţii pentru a rămâne performante şi profitabile. Programul CAT 360° ADVANTAGE a fost creat astfel încât să răspundă cerințelor tehnice și financiare ale partenerilor noştri pentru a le oferi un plus de siguranţă şi de linişte. În funcţie de pachetul ales, Bergerat Monnoyeur România se va ocupa de servicii de întreținere şi suport, precum: inspecții, analize de fluide, întreținere preventivă efectuată pe șantier, monitorizare preventivă și rapoarte informative automate. Acestea din urmă, au rolul de a ajuta la gestionarea evoluţiei stării utilajelor și a modului de utilizare a acestora. În acest fel ajutăm companiile să îşi securizeze profiturile operaționale, să termine la timp lucrările şi să ofere angajaţilor maximum de protecţie”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur România şi Republica Moldova.

Noile tehnologii câștigă teren

Opțional, prin programul CAT 360° ADVANTAGE clienții au posibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii Caterpillar:

 • Cat GRADE și PAYLOAD lucrează împreună pentru a crește productivitatea și eficiența pe șantier într-o gamă largă de aplicații.
 • Încărcătoarele frontale și excavatoarele din seria XE, datorită sistemelor inovative încorporate, oferă maxim de putere la cel mai mic consum de combustibil.

Produse eligibile

Bergerat Monnoyeur România a inclus în programul CAT 360° ADVANTAGE peste 30 de utilaje, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse. Printre modelele incluse se află:

 • buldozere – gama între 15 și 25 de tone
 • excavatoare pe şenile – gama între 12 și 50 de tone
 • excavatoare pe roţi – gama între 12 și 50 de tone
 • încărcătoare pe roţi – între 3mc și 8mc
 • camioane articulate – între 20 și 40 de tone
 • motogradere – gama completă.

Despre Bergerat Monnoyeur România și Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Leader de piață și promotor de soluții tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dumneavoastră. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur găsiți la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur oferă echipamente, servicii și consultanță pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate. Este prezent în România și prin companiile:

Eneria este specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte în diferite domenii de activitate.

IPSO AGRICULTURA, leader în distribuția de utilaje agricole, este importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, cu o gama completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat şi alte utilaje din aceeaşi categorie. Treptat Ipso a adăugat în portofoliul său și alte mărci de renume: Kuhn, Manitou, Bednar FMT, Perard.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

Mai multe detalii despre prezența globală găsiți la: http://www.monnoyeur.com/