Home Stiri Bosch desemnează instalatorul anului 2016 într-o atmosferă festivă. Peste 500 de persoane participante la competiţie
Bosch desemnează instalatorul anului 2016 într-o atmosferă festivă. Peste 500 de persoane participante la competiţie

Bosch desemnează instalatorul anului 2016 într-o atmosferă festivă. Peste 500 de persoane participante la competiţie

0

Divizia de Termotehnică Bosch continuă şi anul acesta tradiția începută în 2015– aceea de a căuta şi premia cel mai bun instalator din România.

 Bucureşti. Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii a alescâştigătorul celei mai importante competiţii dedicate instalatorilor de sisteme de încălzire şi de preparare a apei calde menajere. Finala competiţiei, desfăşurate în perioada august – decembrie 2016, a avut loc pe data de 15 decembrie 2016 în Bucureşti. Juriul competent, format din specialişti Bosch în domeniul termotehnicii, dar şi din membri de onoare din domeniul academic şi al autorităţilor din domeniul instalaţiilor , l-a desemnat câştigător pe Nelu Olteanu, reprezentant al firmei ITS Group SRL. Marele premiu pentru Instalatorul Anului Bosch este o autoutilitară Opel Combo Van, iar concurentul clasat pe locul doi a câştigat o centrală în condensare de ultimă generaţie, cu boiler încorporabil, Bosch Condens 9000i. „Prin această amplă acţiune, care este deja la a doua ediţie, Bosch şi-a propus să creeze mai mult decât o competiţie. În calitate de cel mai mare producător de centrale murale în condensare din Europa, dorim să susţinem, prin competiţia Instalatorul Anului Bosch, o categorie profesională importantă, care are nevoie de oameni specializaţi, mereu la curent cu noile tendinţe tehnologice” , a declarat Adrian Bălşanu, şeful departamentului Termotehnică Bosch.

Campania a a constat în două etape. În prima etapă, concurenţii au susţinut online sau în locaţiile partenere Bosch un test de cunoştinţe teoretice. Primii 20 de concurenţi, în funcţie de punctajul obţinut la prima etapă, au fost invitaţi în finală, pentru a-şi arăta măiestria în domeniul instalării sistemelor de încălzire şi de apă caldă menajeră. Cei peste 100 de participanţi la show-ul final s-au bucurat de un spectacol antrenant, în care concurenţii prezenţi pe scenă şi-au dovedit abilităţile tehnice şi practice.

Bosch susţine această categorie profesională şi prin alte acţiuni, cum ar fi campania „Recomand Instalator”, în care clienţii finali pot transmite pe platforma online dedicată referinţe despre instalatorii de ale căror servicii au beneficiat.

Mai multe informaţii găsiţi pe:

www.bosch-instalatorul-anului.rp; recomand-instalator.ro;

Persoană de contact pentrujurnalişti:

Miruna Palaghian
Telefon: +40(73)0024478

Informaţii suplimentare:

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 4.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2015, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 272 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

 Mai multe informaţii pe www.bosch.ro.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajaţiînîntreagalume (status la 31 decembrie 2015). Compania a generat vânzări de peste 70.6 miliarde de euro în 2015. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 55.800 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare în cele aproximativ 118 locaţii din lume. În 2015, Bosch a aplicat pentru aproape 5,400 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.bosch-press.com şi http://twitter.com/BoschPresse