Home Evenimente Bosch sărbătoreşte finala EURO 2016 într-o atmosferă festivă
Bosch sărbătoreşte finala EURO 2016 într-o atmosferă festivă

Bosch sărbătoreşte finala EURO 2016 într-o atmosferă festivă

0

Peste 1000 de clienţi şi parteneri sunt aşteptaţi la eveniment

Divizia de Scule electrice Bosch continuă şi anul acesta tradiția începută în urmă cu patru ani, cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2012 – aceea de a aștepta începerea celui mai vizionat meci din an într-o atmosferă festivă, alături de clienţii și partenerii săi din România.

Bucureşti. Peste 1.000 de parteneri și clienți Bosch vor participa duminică, 10 iulie 2016, începând cu ora 18.00, la un eveniment electrizant, dedicat pasionaţilor de fotbal şi de scule electrice, care se va desfăşura pe stadionul de atletism Lia Manoliu din Bucureşti. Participanţii vor putea viziona finala Campionatului European de Fotbal 2016 pe un ecran gigantic, mai mare decât o poartă de fotbal. În aşteptarea meciului, Loredana şi invitaţii săi de la Vocea României, precum şi un moment de break-dance vor încinge atmosfera, care va fi întreţinută pe perioada întregului eveniment de maestrul de ceremonii Mihai Rait. Invitații vor putea alege între nouă jocuri distractive, în cadrul cărora vor folosi sculele Bosch cu o altă întrebuinţare decât cea pentru care au fost create.
Printre acestea se află mini-campionatele de fotbal, în care golurile vor fi marcate cu ajutorul maşinilor de curăţat cu înaltă presiune Aquatak de la Bosch, probe de dexteritate în mânuirea telemetrelor cu laser Bosch, concurs de creaţie artistică cu pistolul de vopsit PFS 1000 şi multe alte surprize.

Utilizatorii sculelor electrice Bosch sunt fie pasionaţi de meşterit şi bricolează ca hobby, cu ajutorul produselor Bosch, fie lucrează zi de zi pe şantier cu sculele profesionale din gama Bosch. „Produsele noastre îndeplinesc cerinţele celor mai diverşi utilizatori. Ne axăm pe pasionaţii de bricolaj şi pe profesionişti, iar cunoaşterea cerinţelor acestora este unul dintre factorii care ne garantează succesul. Cifrele de producție în creştere sunt dovada că suntem pe drumul cel bun şi că sculele noastre sunt bine primite de către utilizatori”, au afirmat reprezentanții Bosch.

Evenimentul, construit în jurul finalei Campionatului European de Fotbal 2016, este parte din campania ”Fă-ţi casa cu Bosch!” demarată în primăvara acestui an şi reprezintă o continuare a tradiției Bosch de a celebra marile momente fotbalistice alături de partenerii săi.

Persoană de contact pentru jurnalişti:
Miruna Palaghian
Telefon: (021) 4057529

Bosch_1_PT-21788