Home Stiri BRAVO EUROPA susține de peste 10 ani societatea și nevoile acesteia prin intermediul proiectelor de responsabilitate socială
BRAVO EUROPA susține de peste 10 ani societatea și nevoile acesteia prin intermediul proiectelor de responsabilitate socială

BRAVO EUROPA susține de peste 10 ani societatea și nevoile acesteia prin intermediul proiectelor de responsabilitate socială

0
  • Filosofia BRAVO EUROPA este căsuccesul unei companii este în strânsă legătură cu susținerea societății și a nevoilor acesteia
  • Grupul de companii alocă anual proiectelor de responsabilitate socială bugete semnificative, doar în 2017 compania prevăzând pentru aceste cauze peste 60.000de euro
  • Prin intermediul proiectelor de tip CSR compania are în centrul atenției grija pentru comunitate, mediu, cultură și sport

BRAVO EUROPA, producător și distribuitor specializat în soluții metalice de acoperire și placare, susține de peste 10 ani proiectele de responsabilitate socială, din varii domenii, în tările în care activează. Astfel, prin intermediul Bel Profile, compania sprijină performanța in domeniile sportiv și cultural și se implică activ în dezvoltarea comunităților pentru ca fiecare membru al acesteia să își folosească cât mai mult din potențialul sportiv, intelectual, creativ și emoțional și să obțină performanța la care râvnește. Sub egida brandului Bravo, compania susține societatea și nevoile acesteia implicându-se activ în multiple acțiuni care au la bază grija pentru mediu și comunitățile locale.

De peste un deceniu, BRAVO EUROPA continuă să susțină sportul, cultura, mediul și cauzele speciale, investind în proiectele de responsabilitate socială un buget semnificativ din cifra de afaceri a companiei. De la an la an, sumele alocate proiectelor tip CSR au crescut, astfel că, în 2017 grupul a prevăzut pentru aceste cauze peste 60.000 de euro.

“În esență, orice activitate economică are la bază o serie de necesități sociale și umane. Din acest motiv, noi considerăm că este de datoria fiecărei companii de succes să contribuie, în măsura resurselor de care dispune, la susținerea și dezvoltarea societății. Susținerea proiectelor de tip CSR reprezintă una dintre principalele valori ale culturii organizaționale BRAVO EUROPA care va continua să investească în acestea pe termen lung. Politica de responsabilitate socială a grupului vizează trei direcții de implicare, respectiv: performanța în domeniile sportiv și cultural și susținerea societății și a nevoilor acesteia.” declarat Adrian Minuță, CEO BRAVO EUROPA.

O componentă importantă de susținere a comunității în care activează o reprezintă grija pentru mediu și societate. Grupul de companii s-a implicat activ în susținerea școlilor dedicate copiilor cu nevoi speciale, famiilor și pacienților cu probleme grave de sănătate, atât în România cât și în Cehia și Germania. În cadrul acestor inițiative BRAVO EUROPA a realizat parteneriate cu fundații precum Regina Maria sau Make-A-Wish România, asociații ca Habitat for Humanity, școlile Ibsenka si „Joc de copil” dedicate copiilor cu nevoi speciale, Aşezământul social „Sfânta Maria” și mișcarea socială “Let’s Do It Romania”.

În domeniul sportiv, BRAVO EUROPA, prin intermediul Bel Profile, promovează excelența și susține performanța fiind de-a lungul timpului sponsorul unor mari campioni precum Alina Dumitru sau Mihai Leu, dar și al unor federații de sport, printre care Federația Română de Alpinism și Federația Română de Aero Modelism. De asemenea, grupul susține viitorul sportului românesc, sponsorizând școli de sport cum ar fi Sports Business Academy, “Academia de Golf Demis Papillon” sau competiții precum Turul Ciclist al Sibiului.

Alina Dumitru, Campioană Olimpică la judo, a adăugat: “În toate demersurile pe care le facem avem nevoie de un partener puternic. Pentru mine, BRAVO EUROPA a reprezentat unul dintre acești parteneri. Colaborarea a fost una frumoasă iar eu m-am bucurat de o susținere completă. Sper ca grupul de companii să ajute în continuare sportivii, deoarece acest gest este unul nobil, cu care se pot mândri.”

Implicarea în aria culturii reprezintă o oportunitate unică de a contribui în mod substanțial la dezvoltarea unui viitor deschis ideilor diverse, frumosului și artei. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu reprezintă un proiect cultural susținut pe durata a patru ediții de către companie, ca partener. Acesta este un eveniment ce promovează excelența în artele spectacolului iar la nivel internaţional a ajuns să fie cel mai mare festival de de acest tip din Europa, ca amploare, dimensiune şi calitate a evenimentelor.

Contact
Raluca Rusu
Account Director
M: (+4) 0799 998 518
E: raluca@thegoodcompany.ro

Despre BRAVO EUROPA

BRAVO EUROPA este un grup internațional de companii, deținut de un fond de investiții cu sediul în Viena. Compania este un producător și distribuitor specializat în soluții metalice pentru acoperișuri și placări.

Pe parcursul a 16 ani de activitate, BRAVO EUROPA a devenit furnizor lider al pietei DIY in Europa, fiind prezent în 16 țări și atingând peste 1500 de puncte de vânzare. Grupul deține în prezent 5 companii în România, Germania, Republica Cehă, Austria și Bulgaria.

Gama completă de produse conține sisteme de învelitori, sisteme de colectare a apei, produse pentru acoperiri, placări și împrejmuiri, solzi metalici, tablă fălțuită și accesorii și este comercializată sub mărcile BEL PROFILE și BRAVO.

Pentru mai multe informații, accesați: bravo-europa.eu.