Home Stiri Buletin informativ PPTT – septembrie 2017
Buletin informativ PPTT – septembrie 2017

Buletin informativ PPTT – septembrie 2017

0

BACAU: Conferinta PPTT, bun prilej de informare si dezbatere tehnica

Joi, 21 septembrie a.c., la Bacau a avut loc primul eveniment din acest an din seria „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”. Cei peste 50 de reprezentanti ai companiilor de tamplarie termoizolanta din regiune care au participat la manifestarea ce s-a desfasurat in cadrul Centrului de Afaceri si Expozitii Bacau au avut oportunitatea de a se informa in legatura cu solutii si tehnologii de ultima generatie, de a afla pozitia autoritatilor publice in probleme de maxim interes pentru bransa, de a lua contact direct cu furnizorii si a analiza produsele promovate de acestia.

In cuvantul de deschidere, Marian Racareanu, membru al Consiliului Director (CD) al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) si-a exprimat multumirea fata de cei care au facut efortul de a fi prezenti si a reafirmat hotararea organizatiei profesionale pe care o reprezinta de a lupta in continuare pentru interesele membrilor proprii si a avea o contributie nemijlocita la imbunatatirea legislatiei din domeniu. Dintre prezentarile realizate pe parcursul evenimentului s-au remarcat cele ale Alumil, Aluprof, Reynaers, Electric Plus (Barrier), Saint-Gobain Glass Romania etc. Expertii furnizorilor mentionati anteior au pus la dispozitia auditoriului date interesante despre produsele din portofoliu si au raspuns la intrebarile adresate de public. S-a prezentat parteneriatul PPTT – GrECo JLT Romania, dezvoltat pentru a veni in sprijinul membrilor patronatului cu o ofera servicii de consultanta de risc si brokeraj in asigurari din industria constructiilor.

De asemenea, conferinta a prilejuit interventia reprezentantilor BT Direct, societate membra a grupului financiar Banca Transilvania, care au oferit detalii despre un pachet de creditare foarte util si simplu de utilizat de catre cei care doresc sa-si schimbe tamplaria. Interesant a fost, totodata, discursul unui oficial al Inspectoratului de Stat in Constructii, care a recunoscut calitatea deficitara a lucrarilor realizate in Romania, incercand sa identifice cauzele unei astfel de probleme deloc simple. Un raspuns a incercat si Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR) printr-un oficial care a participat la eveniment si care si-a manifestat dorinta expresa de a de informa direct si comprehensibil in legatura cu toate noutatile tehnice din domeniu. Expertii prezenti au avut ocazia sa se afle detalii interesante inclusiv in legatura cu viitorul ghid de instalare al tamplariei termoizolante, realizat de IFT Rosenheim si distribuit de revista Fereastra, a carui versiune in limba romana va fi disponibila din toamna acestui an. Documentul se constituie intr-un real sprijin pentru cei care nu mai doresc sa zadarniceasca eforturile de executie a unor ansambluri deosebit de performante din punct de vedere tehnic, prin improvizatii inacceptabile in planul montajului.

Sursa: www.fereastra.ro

Calendarul Seriei de conferinte „Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei”

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta in perioada imediat urmatoare va organiza evenimente in parteneriat cu firme importante din acest domeniu.

Seria de conferinte „Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei” nu este la prima organizare. Incepand cu anul trecut pana in prezent s-au organizat 4 evenimente, in 4 orase din Romania, la care participantii au avut ocazia sa afle noutatile din domeniul executiei si montajului tamplariei si sa interactioneze cu specialistii prezentarilor.

Conferintele din 2017 se organizeaza in Bacau, Cluj-Napoca si Bucuresti, iar la intalnirile din fiecare oras sunt invitati speakeri cu experienta vasta in domeniul lor de activitate.

In toamna aceasta, dupa conferinta de la Bacau din 21.09.2017, evenimentele continua in urmatoarele orase:
– 12 octombrie la Cluj-Napoca
– 23 noiembrie la Bucuresti

Daca doriti sa participati, inscrierea la evenimente este gratuita fiind sprijinita financiar de catre firme de prestigiu din acest domeniu de activitate.
Pentru mai multe informatii despre evenimente consultati www.pptt.ro

Gala festiva „15 ani de activitate PPTT” – Bucuresti, 23 noiembrie

La sfârşitul acestui an PPTT împlineşte 15 ani de la înfiinţare. Pe parcursul acestui interval de timp organizaţia noastră a activat, pe măsura experienţei acumulate, în spiritul şi în slujba membrilor săi, având ca principiu de bază o concurenţă corectă în slujba calităţii.

Astfel in 23 noiembrie, PPTT desfasoara la Bucuresti Gala festiva „15 ani de activitate PPTT” – eveniment organizat cu o Festivitate de decernare a premiilor si cina festiva.

Aniversarea a 15 ani de existenţă a Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă este un prilej de a scoate în evidenţă modul în care a evoluat acest domeniu specializat în contextul mai general al activităţilor din construcţii.

Evenimentul aniversar este un moment oportun de alcătuire a unui top cu adevărat relevant pentru performanţele economice ale firmelor de profil, dar şi pentru seriozitatea acestora.

Pentru informaţii detaliate privind organizarea evenimentului şi posibilităţi de participare le puteţi accesa pe www.pptt.ro

Parteneriatul PPTT – GrECo JLT Romania
Consultanta de risc si brokeraj in asigurari

Pentru a asigura accesul membrilor sai la servicii de calitate, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) a dezvoltat un parteneriat pentru servicii de consultanta de risc si brokeraj in asigurari cu GrECo JLT Romania, lider de piata in CEE / CEE / CIS in managementul riscurilor si consultantei in asigurari.

Detalii despre avantajele oferite de acest parteneriat gasiti in prezentarea pdf
In caz ca sunteti interesati pentru probleme de cosultanta de risc sau diferite tipuri de asigurari specifice breslei noastre valabile in tara dar si in spatiul extern nu ezitati sa ne contactati.

Date de contact: Eduard Simionescu, General Manager
GrECo JLT Romania GmbH Viena
Tel: +40-21-319.49.52
Mobil:+40 756.104.104
E-mail: e.simionescu@ro.greco.eu
www.greco-jlt.com
www.jltgroup.com

Parteneriatul PPTT – BT DIRECT
Creditul tau pentru tamplarie termoizolanta

Parteneriatul PPTT – BT DIRECT: CONFORT – Creditul tau pentru tamplarie termoizolanta, credit de consum non-card care vine in ajutorul producătorilor de tâmplărie cu oportunitatea creșterii volumului de vânzări.

Creditul de consum

 • rambursarea creditului se face in rate egale la orice unitate BT sau prin transfer bancar;
 • perioadade finantare: maxim 5 ani;
 • venit minim: 750 RON;
 • varsta solicitantului: intre 21 si 70 de ani;
 • persoane fizice: salariati si pensionari;
 • suma finantata pana in 20.000 RON;
 • este o alternativa in achizitia de produse cu plata in rate.

Avantaje

 • confera oportunitatea cresterii volumului de vanzari;
 • ofera clientului posibilitatea de a achizitiona un produs mai performant si implicit mai scump;
 • este alternativa oferita clientului ce nu poate achizitona produse cu plata cash/cardul de credit;
 • calculul financiar si ofertarea clientului se realizeaza in 2 minute;
 • rezolutia definitiva aferenta solicitarii de creditare este transmisa in 30-60 de minute;
 • consiliere si suport tehnic permanent, prin personal dedicat;
 • comision acordat partenerului pe baza de factura.

Detalii suplimentare (prezenate pdf)

Ne gasesti aici:
+40(264) 302027
+40(264) 302010
dezvoltare@btdirect.ro
www.btdirect.ro