Home Stiri Bulevardul Unirii din Buzău a fost reamenajat cu produse Elis Pavaje
Bulevardul Unirii din Buzău a fost reamenajat cu produse Elis Pavaje

Bulevardul Unirii din Buzău a fost reamenajat cu produse Elis Pavaje

0

Elis Pavaje a livrat produsele pentru lucrările de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Unirii din Buzău și a Monumentului Eroilor din municipiu. Inaugurarea Monumentului a avut loc de Ziua Eroilor, pe 17 mai, sub egida România 100 de ani, în cadrul unui eveniment național de comemorare a celor peste 10 000 de eroi îngropați în Cimitirul Eroilor din Buzău în cursul primului război mondial. Proiectul, în valoare totală de aproximativ 250 000 lei, a constat în furnizarea de pavele premium și borduri din beton vibropresat.  

“Este o onoare că produsele noastre au fost alese pentru reamenajarea acestui bulevard ce găzduiește Cimitirul Eroilor și monumentul dedicat soldaților decedați în războiul ce a dus la formarea statului român” a declarat Emil Goța, director general Elis Pavaje. “Ne bucură, totodată, alegerea unui produs premium, cu un aspect estetic deosebit, pentru o amenajare publică, ne dorim ca produsele premium să înfrumusețeze din ce în ce mai multe spații publice” a adăugat Emil Goța.

Compania Elis Pavaje a livrat pavele si borduri pentru o suprafată de aproximativ 3800 mp. Produsele au fost utilizate pentru pavarea trotuarelor Bulevardului Unirii, delimitări ale spațiilor verzi și reamenajarea aleilor de acces și a zonei în care este amplasat Monumentul Eroilor. Având în vedere destinația strict pietonală a zonelor reamenajate, arhitecții au optat pentru pavele premium, grosime 6 cm, din gama Umbra P4, într-un joc de culori în combinatie gri-deschis și antracit, care conferă bulevardului un aer modern și dinamic.

Serviciile de montaj au fost asigurate de un partener Elis Pavaje, compania C&A LEIVIS PAVAJE SRL din Zărnești.

Inaugurarea Monumentului a avut loc de Ziua Eroilor, pe 17 mai, sub egida România 100 de ani, în cadrul unui eveniment național de comemorare a celor peste 10 000 de eroi îngropați în Cimitirul Eroilor din Buzău în cursul primului război mondial. La ceremonia de comemorare au participat importanți oameni politici și mai mulți ambasadori ai statelor care au eroi îngropați în cimitirul de la Buzău. Evenimentul a fost urmat de o spectaculoasă paradă militară în care a fost prezentată cea mai nouă tehnică de luptă din dotarea Armatei Române . Cimitirul Eroilor din Buzău este cel mai mare de acest tip din România și al doilea ca mărime din Europa.

Despre Elis Pavaje

Înființată în 1991, în Petresti, județul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse și servicii ce acoperă toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanță și proiectare până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are trei unități de producție, cea mai recentă fiind fabrica din Moldova de la Secuienii Noi, și asigură un volum total de cca 15.000mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii, de la fabricile companiei. Pentru detalii, consultați www.elis.ro.