Home Stiri Camionul Dakea, în vizită pentru prima dată în România
Camionul Dakea, în vizită pentru prima dată în România

Camionul Dakea, în vizită pentru prima dată în România

0
  • oferă vizitatorilor o experiență interactivă
  • aduce în România ultimele noutăți în materie de design și tehnologie de ferestre de mansardă, încorporate în cel mai nou produs – Dakea Ultima

Producătorul de ferestre de mansardă și accesorii asociate Altaterra Kft., parte din grupul danez privat VKR Holdings și prezent pe piața din România prin brandul Dakea, aduce pentru prima dată în România camionul interactiv Dakea. Camionul Dakea încorporează tehnologie de ultimă generație în materie de design de ferestre și promovează Dakea Ultima, cel mai nou model de fereastră de mansardă din portofoliul companiei. Vizitatorii sunt invitați să trăiască o experiență inedită, creată prin intermediului ecranelor HD și a sunetului surround.

Prezența camionului în România a fost posibilă cu sprijinul partenerului unic al Altaterra în România, Grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri. Traseul său în România a inclus opriri în mai multe orașe din țară, precum: Bacău, Brașov, București, Cluj, Craiova, Iași, Pitești, urmând ca ultima oprire să fie în Băicoi, unde se află una dintre cele două fabrici Wetterbest.

„Camionul Dakea aduce la viață întreaga tehnologie Dakea, astfel încât toți cei care pășesc în interiorul său o pot vizualiza, auzi și atinge, trăind o experiență intensă. Mulțumim partenerilor noștri Wetterbest pentru sprijinul acordat pentru aducerea lui în România”, a declarat Oana Stănică, Director Vânzări România Altaterra.

Noua fereastră de acoperiș Dakea Ultima și produsul-vedetă din cadrul turneului camionului Dakea stabilește un nou standard din punctul de vedere al calității și al tehnologiei folosite. Dakea Ultima se remarcă printr-un sistem inovator de reducere a zgomotului de trafic și de ploaie cu până la 50%, capacitatea de blocare a 95% din razele nocive UV, o rezistență sporită în fața uraganelor de categoria II. Grație învelișului dublu Low-E și gaz inert Krypton, beneficiază de o eficiență energetică ridicată de 1,2 W/m2K și menține căldura în interiorul casei pe timpul iernii și previne supraîncălzirea pe timp de vară.

Alături de Dakea Ultima, portofoliul de ferestre Dakea cuprinde Dakea Good, Dakea Better şi Dakea Better PVC. Fiecare model dispune de o garanţie extinsă de 20 de ani, unică pe piaţa din România, ce poate fi cu uşurinţă transferabilă de la un proprietar la altul. De asemenea, compania produce și accesorii asociate pentru ferestrele de mansardă, cum ar fi: trape de acces, rulouri, rame de etanșare, jaluzele etc.

Produsele Dakea sunt promovate şi comercializate atât prin intermediul punctelor de distribuţie Wetterbest, cât şi prin intermediul propriei echipe de vânzări Dakea, reprezentanta companiei Altaterra în România, cu o experiență tehnică şi comercială de peste 15 ani în domeniul ferestrelor de mansardă.

„Un business este mai puternic atunci când ai alături parteneri de încredere. Colaborarea noastră cu Dakea a început în urmă cu șase ani și continuă să se dezvolte. Un exemplu în acest sens este inițiativa Școala Wetterbest, pe care o organizăm împreună, și care începe să dea roade. Împreună dorim să le insuflăm tinerilor pasiunea pentru meseriile practice și contribuim la profesionalizarea, în general, a montatorilor de țiglă metalică și de ferestre de mansardă. Suntem mândri să ne numim partener unic Dakea în România și suntem încrezători că parteneriatul nostru va fi din ce mai solid pe viitor”, a declarat Valeriu Irimescu, director general Wetterbest.

Școala Wetterbest reprezintă o inițiativă lansată în anul 2015 de Grupul Wetterbest cu scopul de a îmbunătăți calitatea montajului de țiglă metalică și de a crește interesul în rândul tinerilor pentru meseria de montator. Cursurile sunt gratuite și se adresează atât angajaților companiei, agenților de vânzări de învelitori metalice Wetterbest, precum și tuturor montatorilor dornici de perfecționare.

Îmbinând cunoștințele tehnice cu demonstrațiile de montaj, cursurile sunt susținute de  specialiștii tehnici Wetterbest și de partenerii săi, cu experiență îndelungată în domeniu. Pentru a răspunde nevoilor tot mai exigente ale cursanților, compania a decis să facă un pas înainte pentru a diversifica și specializa și mai mult structura de curs. Începând cu anul 2018, experții tehnici Wetterbest vor aborda și probleme de montaj mai dificile, care necesită un nivel ridicat de cunoștințe de montaj și tinichigerie, și urmează să dezvolte diverse materiale auxiliare (schițe, ghiduri de montaj) ce vor funcționa ca suport de curs, cu scopul de a îmbunătăți procesul de învățare.

Pe parcursul celor trei ani de activitate, peste 1000 de montatori şi vânzători de ţiglă metalică au beneficiat de cursurile de montaj Wetterbest.

Detalii despre produsele Wetterbest și Dakea sunt disponibile pe www.wetterbest.ro, respectiv www.dakea.ro.

Despre Wetterbest

Grupul Wetterbest este format din Depaco – producător de ţiglă metalică, tablă cutată şi sisteme de drenaj și Cortina – producător şi distribuitor. Wetterbest deține una dintre cele mai mari capacități de producție de țiglă metalică și accesorii din România, prin cele două fabrici de l a Băicoi (jud. Prahova) și Podari (jud. Dolj).

Despre Altaterra   

Altaterra este o companie parte din grupul danez de investiţii VKR Holding, lansată în 2001, care produce și vinde ferestre de mansardă de înaltă calitate și produse asociate, în principal, în Europa. În prezent, Altaterra este lider de piață european în domeniul de etichete private și proprietar al brandului Dakea, o marcă destinată profesioniștilor inteligenți, cu vânzări în peste 30 de țări și angajaţi de peste 12 naționalități diferite, care susțin vânzările produselor din portofoliu. Compania livrează ferestre de mansardă de înaltă calitate, la prețuri accesibile, pentru mii de profesioniști și utilizatori finali.

Despre Dakea

Marca Dakea are peste 75 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea ferestrelor de mansardă. Ferestrele Dakea sunt fabricate în Europa cu lemn și componente de înaltă calitate și au un număr de caracteristici unice. Combinată cu servicii excepționale pentru clienți și garanție de 20 de ani, Dakea înseamnă valoare adaugată excelentă pentru clienţi. Toate beneficiile se combină pentru a crea o alegere inteligentă pentru profesioniști.

Pentru informaţii suplimentare de presă:

Alexandra Nichiţelea, Free Communication

0757 038 786, alexandra.nichitelea@freecomm.ro