Home Amenajari Casa Amiral Modern Style București,un nou proiect rezidențial modern realizat în parteneriat cu Noblesse Interiors
Casa Amiral Modern Style București,un nou proiect rezidențial modern realizat în parteneriat cu Noblesse Interiors

Casa Amiral Modern Style București,un nou proiect rezidențial modern realizat în parteneriat cu Noblesse Interiors

0

Specializaţi în proiecte rezidenţiale, HoReCa, office și comerciale, designerii Studio Insign sunt, dincolo de profesioniști, creatorii unei ambianţe unice, care reflectă povestea fiecărui proprietar în parte.

Casa Amiral Modern Style București este un proiect recent finalizat alături de designerii Studio Insign, Ana-Maria Călina și Bogdan Gheorghiu. Aceștia au transformat o casă din anii ‘40 din București într-o locuinţă primitoare în care spaţiile au fost folosite inteligent, creând un cămin funcţional și practic. Casa are influenţe brâncovenești la exterior, iar la interior s-a dorit un stil practic, contemporan, dotat cu sisteme de ultimă generaţie. Pe structura sobei vechi s-a construit un șemineu pe bioetanol. La placarea șemineului și tavanului s-a folosit ceramică de inspiraţie vintage care arată spectaculos împreună cu iluminatul cu bandă led.

Clientul a dorit folosirea culorilor neutre și zone bine delimitate prin piese de mobilier. S-au creat spaţii ergonomice, aerisite, atât prin cromatică, cât și prin volumul de piese, acestea având o utilitate bine definită. Fiecare spaţiu a fost conceput diferit pentru a corespunde așteptărilor tuturor membrilor familiei, implicaţi activ în realizarea visului lor. Astfel, camera copilului îl transpune pe acesta în lumea corăbiilor și a marinarilor, folosindu-se elemente de inspiraţie marină precum tapetul, corpurile de iluminat și decoraţiunile. Piesele de mobilier din încăpere conferă interiorului un look original.

Bucătăria este un spaţiu modern și fresh, concepută ergonomic și produsă la unul dintre cele mai importante branduri din Italia.

În zonele de living, dining, băi, holuri și casa scării a fost folosit lemnul, atât în pardoseli, cât și în mobilier, pentru a da căldură și intimitate încăperilor. Au fost introduse discret finisaje preţioase precum alama și auriul în corpurile de iluminat design, în mozaic și în decoraţiunile folosite.

În dormitorul matrimonial predomină nuanţele de crem, maro, proprietarii dorindu-și un spaţiu intim, neutru, cu texturi moi și confortabile.

Provocarea cea mai mare a constituit-o demisolul, care a presupus lucrări importante de consolidare și hidroizolaţie, transformarea finală fiind majoră. Acesta adăpostește un home cinema în stil industrial-vintage, devenind locul preferat al familiei. Întregul proiect a fost conceput și livrat la cheie, pornindu-se de la proiectul 3D agreat de client, planuri tehnice, urmărirea de șantier, livrarea și montajul de produse.

Toate produsele din această amenajare au fost furnizate de către Noblesse Interiors.

www.noblesseinteriors.com

Studio Insign și Noblesse Interiors sunt parte dintr-o companie multibrand ce oferă produse și servicii de valoare, conectând industria creativă şi culturală sub motto-ul „Add value to your lifestyle”.