Home Companii Case independente energetic de la DELPHI ELECTRIC
Case independente energetic de la DELPHI ELECTRIC

Case independente energetic de la DELPHI ELECTRIC

0

Delphi Electric este o firmă mixtă româno-belgiană, fondată în anul 2005. Specializată în distribuţia sistemelor de încălzire electrică, firma a evoluat continuu în ultimii 11 ani, reprezentând în România câteva branduri de marcă în domeniul încălzirilor electrice în pardoseală, panourilor radiante şi a sistemelor de energie regenerabilă, cum ar fi: Flexel, Fenix, Eberle, Airfel, REC, SMA.

Specialiştii Delphi Electric caută în permanenţă soluţii noi care să poată duce cât mai aproape de „Independenţa energetică a locuinţelor“, un vis pentru fiecare cetăţean.

Viziunea companiei în această direcţie este de a oferi o locuinţă încălzită 100% electric plus un sistem fotovoltaic instalat pe acoperiş care să producă energie electrică încât să asigure consumul casei, parţial sau chiar integral.

Delphi Electric oferă soluţii de încălzire la cheie, atât în cazul construcţiilor noi, cât şi în cazul renovărilor, fiind în permanenţă aproape de client, oferindu-i acestuia consiliere pentru alegerea unei soluţii potrivite.

Experienţa vastă în acest domeniu, cât şi lucrările de referinţă din portofoliu, recomandă compania Delphi Electric ca fiind o alegere potrivită pentru fiecare client în parte.

delphi-electric-viitorul-e-electric

Pentru mai multe informatii despre aceste produse va rugam sa accesati site-ului distribuitorului: www.del.ro 

Save