Home Stiri Caterpillar: „New Range. New Rules.” in Romania prin Bergerat Monnoyeur
Caterpillar: „New Range. New Rules.” in Romania prin Bergerat Monnoyeur

Caterpillar: „New Range. New Rules.” in Romania prin Bergerat Monnoyeur

0

In 1992, Caterpillar a lansat seria de excavatoare 300, care au transformat imediat industria de constructii din intreaga lume. Astazi, prin lansarea modelelor NEXT GENERATION – Cat 320 GC, 320 si 323, producatorul american ridica inca odata stacheta in industria excavatoarelor. Noua gama ofera cresteri considerabile ale productivitatii si eficientei, reducerea semnificativa a consumului de combustibil si imbunatatiri remarcabile in ceea ce priveste siguranta operatorului.

Caterpillar introduce modele Cat 320 GC, 320 si 323 pe pietele din Europa prin Roadshow-ul “New range. New Rules.”, care face un tur al principalelor orase europene. In data de 15 aprilie, turneul de prezentare a debutat in orasul Ashford din Marea Britanie, iar pana pe 30 iunie caravana Cat va participa la peste 30 de evenimente din 11 tari, inclusiv in Romania.

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 26 de ani in Romania, va invita in luna iunie la o calatorie in viitor, prin impartasirea viziunii Caterpillar asupra industriei utilajelor de constructii, un prim pas fiind reprezentat de lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION. Roadshow-ul “New range. New Rules.” ajunge pe 12-13 iunie la Mogosoaia, la sediul central al companiei din strada Morii nr. 5, continuand pe 15 iunie la Bacau (Centrul de afaceri si expozitii Bacau) si pe 19 iunie la Sebes (Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Camp).

“Industria noastra se afla intr-o continua schimbare, ceea ce determina companiile sa gaseasca mereu soluţii pentru a ramane performante şi profitabile. Clientii Bergerat Monnoyeur Romania au diferite tipuri de lucrari, au aplicatii diverse, iar noi, ca dealer local, le putem oferi optiunea de a alege un utilaj Cat potrivit cu cerintele lor”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania şi Republica Moldova.

Menita sa va ajute sa va consolidaţi afacerile, familia de excavatoare Cat NEXT GENERATION va ofera noi modalitaţi de a economisi bani, oferindu-va posibilitatea de a executa diverse lucrari la costuri mai mici.

Modelele Cat 320 şi 323 asigura un nivel tehnologic inalt chiar cu echiparea standard, aceasta incluzand sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence si Payload. Toate aceste tehnologii au permis Caterpillar sa obtina o crestere de 45% a eficientei operatorului. Mai mult, toate excavatoarele NEXT GENERATION dispun de noi modalitati de reducere a costurilor, fara a le fi afectate performantele. Regandirea sistemului hidraulic a dus la un consum de combustibil cu pana la 25% mai mic, iar o mai buna sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de intretinere cu pana la 15%.

“Va asteptam la Roadshow-ul Caterpillar din Romania. Veti testa excavatorul Cat 320 si, cu siguranta, veti aprecia noile tehnologii.  In plus, la eveniment vor fi expuse si alte utilaje de ultima generatie – buldoexcavatoare, incarcatoare, miniexcavatoare etc. Un sector aparte va fi reprezentat de utilajele second-hand sau de inchiriat”  a adaugat Liviu Neagu.

Roadshow-ul “New Range. New Rules.” isi propune sa ofere informatii detaliate despre toate solutiile Bergerat Monnoyeur, pentru ca actualii sau potentialii parteneri sa poata lua cele mai bune decizii, adaptate cerintelor fiecarui proiect.

Evenimentele sunt deschise oricarei persoane interesate. Pentru a participa, puteti accesa pagina www.newrangenewrules.com, sectiunea dedicata Romaniei.

Despre Bergerat Monnoyeur Romania si Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Leader de piata si promotor de solutii tehnice si financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul si prietenul dumneavoastra. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gasiti la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile:

Eneria este specializata in soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte in diferite domenii de activitate.

SITECH Romania Construction Technology vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.

Mai multe detalii despre prezenta globala gasiti la: http://www.bm-cat.ro/