Home Stiri Cheia Norocoasa a fost gasita si un baietel de 10 ani a deschis usa apartamentului CADOU din Cartierul Solar!
Cheia Norocoasa a fost gasita si un baietel de 10 ani a deschis usa apartamentului CADOU din Cartierul Solar!

Cheia Norocoasa a fost gasita si un baietel de 10 ani a deschis usa apartamentului CADOU din Cartierul Solar!

0

Apartamentul cu doua camere in valoare de 45.000 de euro oferit cadou de Cartierul Solar a fost castigat duminica, 19 noiembrie, la Salonul Imobiliar Bucuresti.

Mario, un baietel simpatic de 10 ani a descuiat usa cu cheia primita de mama sa, Daniela Mirela Radu, la intrarea in Palatul Parlamentului.

Daniela Mirela Radu: “A fost sansa noastra, a mea pentru ca am ales cheia si a lui Mario pentru ca a fost increzator ca va deschide usa de pe scena. Le multumim celor de la Cartierul Solar pentru apartamentul pe care l-am castigat in acest ansamblu cu energie verde.”

Adrian Rus, director de vanzari Cartierul Solar: “Sunt bucuros ca am facut o familie fericita! Prin Campania de promovare “Cheia norocoasa” am reusit sa facem cunoscut conceptul integrat de locuire pe care Cartierul Solar il pune la dispozitia locuitorilor sai: parc, piscina, farmacie, cabinet medical, market, beauty salon, restaurant, sala de fitness, gradinita, paza si siguranta 24/24 si costuri 0 pentru energia electrica consumata in spatiile comune”.

Standul “Cartierul Solar” a fost atractia principala la Salonul Imobiliar Bucuresti, fiind vizitat de peste 2.000 de persoane. Primul ansamblu rezidential cu energie verde din Bucuresti si cel mai mare din Europa de Est construit la o asemenea dimensiune – 15 blocuri, cu un regim de inaltime de D+P+5 etaje, peste 100.000 mp construiti pentru peste 1.000 apartamente – si-a asteptat viitorii locatari cu oferte speciale pentru toate apartamentele construite in Fazele 3 si 4.

Ofertele speciale sunt valabile si in saptamana 20 – 25 noiembrie pe site-ul www.cartierulsolar.ro. Pentru o vizionare cei interesati se pot programa la 0721.26.26.30 sau 0721.26.26.31.