Home Stiri Chemetall® devine noul brand global al BASF pentru tehnologii ingenioase de tratare a suprafețelor
Chemetall® devine noul brand global al BASF pentru tehnologii ingenioase de tratare a suprafețelor

Chemetall® devine noul brand global al BASF pentru tehnologii ingenioase de tratare a suprafețelor

0
  • Chemetall, lider de piață în tratarea suprafețelor de metal, plastic sau sticlă, oferă produse pentru industria auto, aerospațială, de prelucrare a metalelor etc.

În urma cu un an, divizia de Produse de acoperire (vopsele & lacuri)  a BASF a achiziționat Chemetall, lider la nivel mondial în furnizarea de tratamente pentru suprafețe. Fiind bine cunoscut în industrie pentru produsele și soluțiile sale de înaltă calitate, Chemetall va opera ca brand al operațiunilor globale Surface Treatment, din cadrul diviziei de Produse de acoperire a BASF.

Noua siglă a Chemetall a fost introdusă oficial în cadrul unor evenimente festive care au avut loc la sediul din Frankfurt, în Germania, și în birourile din toată lumea. Martin Jung, Senior Vice President, Surface Treatment, din cadrul diviziei Produse de acoperire a BASF, a subliniat: „Unul plus unul înseamnă mai mult decât doi! Noua noastră siglă reflectă cunoștințele impresionante ale BASF în chimie și în aplicațiile produselor de acoperire, împreună cu expertiza de lider de piață în tratarea suprafețelor a Chemetall. Împreună, companiile vor oferi clienților competență asigurată de soluții fără egal.”

Sub brandul Chemetall, BASF dezvoltă și produce tehnologii personalizate și sisteme de soluții pentru tratamentul suprafețelor. Aceste produse protejează metalele de coroziune, facilitează formarea și prelucrarea, permit anumitor părți să fie pregătite adecvat pentru procesul de vopsire și asigură aderență adecvată pentru stratul de acoperire. Aceste produse sunt utilizate într-o varietate de industrii și piețe finale, precum cea auto, aerospațială, de finisare a aluminiului și de prelucrare a metalelor.

Julia Murray, Global Marketing Communications, Surface Treatment, spune: ”Brandul Chemetall este recunoscut pentru statutul său de lider în tehnologie și ne mândrim cu abordarea noastră centrată pe client, atât la nivel local, cât și la nivel global. A fi parte din divizia BASF de Produse de acoperire ne ajută să sporim beneficiile oferite clienților, pe baza expertizei noastre combinate și a angajamentului de a inova continuu. Ne propunem să ducem la un nivel mai înalt accesul clienților noștri la tehnologii de top, la sisteme și soluții de la un capăt la altul al lanțului valoric, cu scopul de a spori eficiența și valoarea oferită acestora.”

BASF este de mult timp recunoscut drept un lider global în inovație. Chemetall se bucură, de asemenea, de o îndelungată recunoaștere la nivel mondial pentru furnizarea de produse înalt performante și soluții personalizate, pentru clienții săi. Combinația de expertiză și putere de inovație a celor doi lideri globali va accelera schimbarea ingenioasă și va atrage chiar mai mult succes în rândul clienților.

Despre divizia de Produse de acoperire (vopsele & lacuri) a BASF

Divizia de Produse de acoperire a BASF este un expert global în dezvoltarea, producția și comercializarea produselor de acoperire ingenioase și sustenabile, originale și de retuș, pentru mașini, precum și a vopselelor decorative. Dezvoltăm soluții avansate pentru performanță și ne asigurăm că eficiența, designul și noile aplicații răspund cerințelor partenerilor noștri din toată lumea. BASF împărtășește abilitățile, cunoștințele și resursele echipelor sale globale și interdisciplinare, în beneficiul clienților săi, prin administrarea unei rețele de colaborare cu sedii în Europa, America de nord, America de sud și în regiunea Asia Pacific. În 2016, divizia de Produse de acoperire a avut vânzări globale de aproximativ 3,2 miliarde euro.

În 2016, BASF a achiziționat Chemetall, un lider global în furnizarea de tratamente pentru suprafețe de metal, plastic sau sticlă, pentru o gamă largă de industrii și piețe. Datorită acestei extinderi a portofoliului, BASF a devenit un furnizor complet de soluții pentru produse de acoperire.

Soluții ce depășesc imaginația – Produse de acoperire de la BASF. Pentru mai multe informații despre divizia de Produse de acoperire a BASF, vizitați www.basf-coatings.com.

Despre BASF

La BASF, creăm chimie pentru un viitor sustenabil. Îmbinăm succesul economic cu protecția mediului și cu responsabilitatea socială. Cei aproximativ 114.000 de angajați ai grupului BASF lucrează pentru a contribui la succesul clienților noștri în majoritatea sectoarelor și aproape în fiecare țară din lume. Portofoliul nostru este organizat în cinci segmente: Substanţe chimice, Produse performante, Materiale & soluţii funcţionale, Soluţii agricole şi Petrol și gaze. BASF a generat vânzări de aproximativ 58 de miliarde de euro în anul 2016. Acțiunile BASF sunt listate la bursele de valori din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (BAS). Informații suplimentare la adresa www.basf.com