Home Stiri Colin Lovering, un veteran în vânzări și dezvoltarea afacerilor, se alătură echipei Avison Young din București
Colin Lovering, un veteran în vânzări și dezvoltarea afacerilor, se alătură echipei Avison Young din București

Colin Lovering, un veteran în vânzări și dezvoltarea afacerilor, se alătură echipei Avison Young din București

0

Lovering devine Senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services în România

București, 12 octombrie 2017 David Canta, Principal & Managing Director al biroului Avison Young București, a anunțat astăzi numirea într-o poziție cheie a lui Colin Lovering, expert internațional în vânzări și dezvoltarea afacerilor.

Odată cu acest anunț, Lovering devine Senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services în București. În acest nou rol, se va concentra pe dezvoltarea și creșterea prezenței Avison Young în România.

”Suntem entuzismați să-l avem pe Colin, alături. Pasiunea și experiența lui vor fi o sursă de inspirație pentru întreaga echipă și vor accelera ritmul de dezvoltare al biroului din București, generând noi oportunități de business în piața din România,” a declarat Canta, „Prin această decizie, întărim angajamentul nostru de a ne deservi clienții la un standard de calitate înalt respectând principii etice bine trasate, în toate tranzacțiile în care suntem implicați”

Lovering are o experiență de 30 de ani în business development, training de vânzări și coaching în mai multe industrii, cea mai recentă poziție fiind de Sales Leader & Performance Coach la Corporate Office Solutions (COS). În perioada în care a lucrat pentru COS, a avut un rol important în creșterea veniturilor și în consolidare poziției companiei ca lider al pieței românești de solutii de fit-out pentru birouri. Astfel, veniturile companiei au crescut de la 15 mil. Euro la 30 mil. EUR, într-un interval de 4 ani.

Colin Lovering este Președinte al Camerei de Comerț Româno-Britanice, lector senior al Institutului de Management al Vânzărilor și lector asociat la Universitatea din București. Susține activ mai multe organizații non-profit precum, Casa Ioana și Light into Europe, cărora le oferă sprijinul în activități de strângere de fonduri. Lovering deține o diplomă de la Hereford College of Art and Design din Marea Britanie.

”Mă alătur echipei Avison Young cu drag și mă bucur pentru oportunitatea de a conduce și dezvolta platforma de servicii pentru clienți enterprise. Prin expertiza mea, sper să ajut chiriașii birourilor să înțeleagă mai bine nu doar ce este un birou, ci mai ales ce poate să facă un birou bine gândit pentru compania lor” declară Lovering. ”Sunt nerăbdător să construim o echipă solidă recrutând noi membri și de asemenea să demarăm programe de training și inițiative care să aducă un impact real în activitatea companiei în România.”

Avison Young este firma canadiană cu cea mai rapidă dezvoltare din lume în sectorul de commercial real estate services. Cu sediul central în Toronto, Canada, Avison Young este o firmă colaborativă, globală, deținută și operată de directorii ei. Compania fondată în 1978 cuprinde 2.400 de profesioniști care lucrează în 80 de birouri, și oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultață în: investiții imobiliare, tranzacții de leasing, finanțări și împrumuturi ipotecare pentru proprietăți hoteliere, de birouri, retail, industriale și rezidențiale.