Home Stiri Colliers International, desemnată Property Manager pentru Phoenix Tower și Construdava Portofoliul total administrat depășește 300.000 mp
Colliers International, desemnată Property Manager pentru Phoenix Tower și Construdava  Portofoliul total administrat depășește 300.000 mp

Colliers International, desemnată Property Manager pentru Phoenix Tower și Construdava Portofoliul total administrat depășește 300.000 mp

0

București, 29 iunie 2017: Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată de către grupul Adam Europe să preia managementul clădirilor de birouri Phoenix Tower și Construdava. Cu aceste două noi proiecte, Colliers International își consolidează poziția pe piața de property management în sectorul de birouri, iar întregul portofoliu administrat ajunge la un total de peste 300.000 mp închiriabili.

Cele două clădiri de birouri sunt amplasate în zone de business consacrate din Capitală și reprezintă importante huburi IT. Construdava se află în nord-estul Bucureștiului, pe șoseaua Pipera-Tunari. Clădirea are o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 9.400 mp și are ca principal chiriașMetro Systems România, divizia de IT a Metro Group. Proiectul Phoenix Tower este amplasat în zona centrală a Capitalei, în apropiere de București Mall. Cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 10.000 mp, clădirea are ca principali chiriași companii precum Zitec, Netop și EBS România.

„Cei șapte ani de activitate pe piața de property managment au permis departamentului de Real Estate Management Services să își dezvolte și să își diversificeîn mod constant portofoliul aflat în administrare, care a pornitde la clădiri de birouri și s-a extins către parcuri industriale șicătre zona spitalelor private. Segmentul de birouri rămâne, însă, reprezentativ și puternic consolidatîn portofoliul nostru care, prin integrarea clădirilor Construdava și Phoenix Tower, ajunge la un total de peste300.000 mp”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Adam Europe, prin Hoshen Holdings SRL, sub conducerea lui Isaac Cohen Hoshen ca CEO, a achiziționat Phoenix Tower și Construdava în 2016, respectiv 2017, cele două tranzacții fiind consiliate de Colliers International. Dubla achiziție marchează reintrarea pe piața din România a grupului, care pregătește și dezvoltarea de noi proiecte rezidenţiale, cum ar fi proiectul Reveria din estul Bucureştiului, și extinderea portofoliului de birouri.

Colliers International Romania a preluat recent și managementul clădiriide birouri Art Business Center. Aceasta găzduiește cel mai mare spital privat din România, Ponderas Academic Hospital, care face parte din reţeaua de sănătate Regina Maria.

Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International oferă servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de echipa de Real Estate Management Services a Colliers International mai include, pe lângă Phoenix Tower și Construdava, proiectele de birouri Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

***

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIGI) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 15.000 specialiști care lucrează în 68 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 11 ani. Mai multe detalii despre Colliers International pe www.colliers.ro, pe Facebook si LinkedIn.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Adina Harabagiu
Associate, Marketing
Email: adina.harabagiu@colliers.com
Telefon: +40 752 845 634