Home Stiri Colliers International îl recrutează pe Sebastian Dragomir pentru coordonarea departamentului de birouri
Colliers International îl recrutează pe Sebastian Dragomir pentru coordonarea departamentului de birouri

Colliers International îl recrutează pe Sebastian Dragomir pentru coordonarea departamentului de birouri

0

București, 6 septembrie 2017: Compania de consultanță imobiliară Colliers International își consolidează echipa de consultanță pentru spații de birouri prin recrutarea lui Sebastian Dragomir pentru poziția de Office Advisory Director. Sebastian Dragomir are o experiență de peste 12 ani în piața imobiliară, perioadă în care a activat în special pe partea de birouri, industrial, terenuri și servicii de reprezentare a proprietarului, și a ocupat anterior poziția de Senior Leasing Manager în cadrul Immofinanz Romania.

„Sebastian se alătură echipei Colliers Office Advisory într-un moment istoric al pieței.Suntem martorii unei atenții deosebite pe care directorii executivi și acționarii o acordă amplasării și proiectării spațiului de birouri al companiilor. Nenumărate ore și multe milioane sunt investite în mediul de lucru al zeci de mii de oameni geniali din industria IT, oameni zâmbitori ce răspund la telefon cliențilorși ingineri din industria de cercetare și dezvoltare. Mai mult decât oricând, biroul a devenit un instrument de recrutare și de implicare a angajaților, precum și o metodă de prezentare a clienților occidentali sofisticați; este principala legătură între fericirea angajaților și profitul acționarilor”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.

„Urmând strategia noastră de a ne poziționa ca cea mai respectată și iubită companie de consultanță imobiliară din România, investim în construirea unei echipe puternice care deține cele mai bune cunoștințe, etică și spirit de creativitate, educație șiperseverență”, a încheiat Ilinca Păun.

În ultimii 7 ani, Sebastian Dragomir a ocupat funcția de Senior Leasing Manager în cadrul grupului Immofinanz Romania, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România.În acest rol, Sebastian a lucrat lacrearea de noi strategii ale grupuluiși s-a ocupat de închirierea proiectelor de spații de birouri și industriale. Ca urmare a activității sale, întregul portofoliu al Immofinanz a atins o rată de ocupare remarcabilă, de 95%.

De asemenea, Sebastian a fost implicatși în dezvoltarea portofoliilor de spații de birouri și industriale ale grupului, cu precădere în elaborarea planului general al proiectului Iride City. Începând cu luna septembrie, el va coordona echipa de consultanță pentru spații de birouri a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea noii strategii de creștere a departamentului.

„Sunt mereu în căutarea unei noi ocazii de a valorifica cunoștințele acumulate pe piața imobiliară, iar valorile, spiritul creativ și dinamismul pe care le-am regăsit în Colliers au dovedit că acesta este mediul oportun pentru a continua performanța în acest domeniu. Piața de spații de birouri a evoluat considerabil în decursul ultimilor ani, iar echipa deține o vastă experiență pe acest segment, astfel că alegerea de a mă alătura acesteia reprezintă un pas natural”, a declarat Sebastian Dragomir, Office Advisory Director în cadrul Colliers International Romania.

În ceea ce privește piața de birouri, estimăm că, în Capitală, vor mai fi livrați doar 90.000 mp de spații de birouri până la finalul anului 2017. Cu toate acestea, conform datelor Colliers International,valoarea totală a tranzacțiilor de închirieri de birouri din acest an va crește semnificativ – până la 400.000 mp– în special datorită cererii venite din partea companiilor de servicii suport clienți și a centrelor operaționale care se dezvoltăîn București.

***

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ și TSX:CIGI) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 15.000 specialiști care lucrează în 68 de țări. Cu o cultură întreprinzătoare și cu o echipă valoroasă, specialiștii Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor din întreaga lume. Serviciile includ consultanță și execuție strategică pentru vânzarea și închirierea proprietății, finanțare, soluții corporate globale, property, facility și project management,workplace solutions, evaluare și consultanță fiscală, analiză și studii de piață și consultanță în materie de leadership.

Specialiștii Colliers gândesc diferit, împărtășesc idei excelente și oferă sfaturi inovative care ajută clienții să accelereze succesul. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals pentru 12 ani consecutiv, mai mult decât oricare altă companie de consultață imobiliară. Compania Colliers a fost, de asemenea, considerată cel mai bun property manager la nivel global de către Commercial Property Executive pentru doi ani la rând.

Mai multe detalii despre Colliers International pe www.colliers.ro, pe Facebook si LinkedIn.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Adina Harabagiu
Associate, Marketing
Email: adina.harabagiu@colliers.com
Telefon: +40 752 845 634