Home Stiri Columbia Tools, nume de top în finisajele de bună calitate, e acum distribuit de Plenimax în România
Columbia Tools, nume de top în finisajele de bună calitate, e acum distribuit de Plenimax în România

Columbia Tools, nume de top în finisajele de bună calitate, e acum distribuit de Plenimax în România

0

Columbia Tools produce de peste trei decenii uneltele cele mai durabile şi de bună calitate pentru realizarea finisajelor din rigips. Aplicatoarele automate reprezintă un mod simplu, inovator, de realizare a unor finisaje rapide şi performante. Cu accesorii pentru suprafeţe plane sau pentru colţuri, pentru acoperirea orificiilor de şuruburi şi cuie, dar şi pentru alte situaţii specifice renovării sau amenajării, uneltele Columbia Tools sunt de nelipsit pentru orice profesionist în domeniul construcţiilor. Şi reprezintă o investiţie durabilă, pe termen lung!

Calitatea de excepţie a uneltelor Columbia Tools e susţinută prin producerea tuturor componentelor, de la zero, în fabrici proprii din Canada şi America de Nord. În acest fel, Columbia Tools ţine sub un control atent şi strict menţinerea unei performanţe înalte a uneltelor sale, de la proiectare şi până la finalizarea producţiei. Astfel îşi permite să ofere o garanţie de 5 ani pentru întreaga serie de unelte automate.

Uneltele Columbia Tools sunt disponibile acum şi în România, prin distribuitorul Plenimax Construcţii. Magazinul online disponibil pe shop.plenimax.ro conţine descrieri pe larg ale produselor şi tutoriale video, oferind servicii de distribuţie şi garanţie pentru toată gama Columbia Tools.

Despre Plenimax

Plenimax este un furnizor de soluţii complete în domeniul construcţiilor, oferind servicii integrate pentru ridicarea şi finisarea clădirilor rezidenţiale sau de business. Cu un portofoliu consistent şi un deceniu de experienţă, Plenimax oferă clienţilor săi şi abonamente de mentenanţă pentru toate tipurile de instalaţii prezente în clădiri de locuinţe sau birouri. Din 2017, Plenimax este distribuitor unic Columbia Tools în România, prin magazinul online disponibil pe shop.plenimax.ro.