Home Evenimente Conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei” 10 noiembrie 2016, Cluj-Napoca  
Conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei” 10 noiembrie 2016, Cluj-Napoca  

Conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei” 10 noiembrie 2016, Cluj-Napoca  

0

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta are deosebita placere de a va invita sa participati in data de 10 noiembrie 2016 la conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, la Hotel Napoca – str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca, jud. Cluj – eveniment pe care il organizeaza cu sprijinul efectiv al unor firme de prestigiu.
Temele prezentate se adreseaza in mod deosebit producatorilor de tamplarie si vitraje izolante, arhitectilor, proiectantilor, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor.
Anexat aveti Programul conferintei.

Ca participant la aceasta conferinta veti avea prilejul de a intra in legatura cu specialisti ai firmelor de marca din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutati aparute pe piata si pe care urmeaza sa le utilizati in activitatea curenta in viitor.
Accesul la conferinta este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare.

Va rugam sa analizati invitatia lansata si sa confirmati participarea si eventualele detalii (nume si nr. participanti, maxim 2 persoane de la aceeasi companie) pana la data de 7.XI.2016, prin e-mail office@pptt.ro sau formular inregistrare pe www.pptt.ro sau la telefon 0723178215.

Cu stima,
Ing. Valentin Petrescu
Presedinte PPTT