Home Stiri Cover Grup Construct: profit record în 2017 din servicii personalizate de acoperire
Cover Grup Construct: profit record în 2017 din servicii personalizate de acoperire

Cover Grup Construct: profit record în 2017 din servicii personalizate de acoperire

0
  • Compania, de 10 ani pe piața serviciilor pentru acoperișuri din România, cu un portofoliu de peste 350.000 de metri pătrați de acoperiș montați, își menține ritmul de creștere și în 2017, preconizând o cifră de afaceri cu 35% mai mare față de 2016.
  • Cel mai complex proiect rezidențial finalizat de Cover Grup Construct în anul 2017 are o suprafață de 1.700 de metri pătrați și o valoare de 100.000 de euro.
  • Echipa Cover Grup Construct este formată din 20 de montatori, specializați şi acreditaţi de producători.

Cover Grup Construct, de 10 ani unul dintre principalii montatori de acoperișuri de pe piața locală, previzionează un nou an cu operațiuni de succes și totodată cel mai bun din istoria sa, prin înregistrarea unei creșteri de 35% a cifrei de afaceri. În acest timp, compania a adăugat portofoliului său încă 300 de proiecte personalizate, cele mai multe dintre ele venind din recomandările clienților precedenți.

Compania s-a dezvoltat și s-a impus pe piața montajului de acoperișuri personalizate oferind servicii integrate și potrivite oricărui proiect. De la consultanță gratuită și până la vânzare, livrare și montaj, împreună cu garanția și post garanția lucrărilor pentru perioade îndelungate, Cover Grup Construct a clădit, începând cu 2007, un business cu rezultate în creștere constantă pe parcursul unui deceniu. Prin activitatea întreprinsă de-a lungul anilor, furnizorul a contribuit la educarea consumatorilor, favorizând calitatea în alegerile pe care aceștia le fac.

„Punctul nostru forte sunt atât angajații, cât și clienții. Suntem mândri și bucuroși să vedem că datorită lor, de 10 ani, Cover Grup Construct înregistrează o creștere susținută. Consider că această reușită este posibilă nu doar mulțumită colegilor care au rămas alături de noi de la început, ci și clienților care ne-au oferit recunoașterea lor și ne-au recomandat mai departe”, declară Florin Pană, fondatorul Cover Grup Construct.

Clienții sunt mai informați și înteleg în număr din ce în ce mai mare importanța calității

Datele Cover Grup Construct indică o creștere a vânzărilor de proiecte personalizate – proiecte care urmăresc nu implementarea soluției celei mai accesibile, ci aceleia care se potrivește cel mai bine așteptărilor clientului sau conceptului arhitectural.

Astfel, în topul solicitărilor clienților din acest an s-a plasat, în premieră, învelitoarea fălțuită, urmată de soluțiile din țiglă metalică, respectiv țigla ceramică. Datorită duratei mari de viață, a adaptabilității pe cerințele proiectului – de la acoperișuri clasice la fațade moderne – tabla fălțuită oferă libertate deplină de exprimare și finisaje premium, devenind astfel cel mai solicitat produs din portofoliul Cover Grup Construct.

Una dintre cele mai complexe lucrări în care au fost implicați specialiștii Cover Grup Construct anul acesta, și a doua de acest tip din istoria de 10 ani a companiei, a fost un proiect rezidențial pentru realizarea acoperișului căruia s-au investit 100.000 de euro.  Finalizarea lui a durat 3 luni și a implicat o soluție tehnică mixtă, compusă din țiglă ceramică și tablă fălțuită, cumulând o suprafață totală de 1.700 de metri pătrați.

“Un factor important care a condus la această schimbare și dezvoltare din piață sunt chiar clienții. Pe parcursul celor 10 ani de activitate am observat că sunt din ce în ce mai informați, cât și mai atenți la detalii și la calitatea materialelor, lucrărilor și finisajelor. Sunt tot mai puțini clienți care se lasă ghidați de preț, pentru majoritatea fiind din ce în ce mai importantă calitatea. La fel se poate spune și despre numărul celor care apelează la sfaturile profesioniștilor, de la proiectanți-arhitecți și până la noi, specialiștii în soluții profesionale de consultanță și montaj”, mai spune Florin Pană.

Cover Grup Construct estimează că vor încheia anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 600.000 euro, și preconizează menținerea ritmului accelerat de creștere a business-ului și în 2018. În primele 11 luni ale lui 2017, specialiștii Cover Grup Construct au contractat 300 de clienți, pentru care au livrat și montat peste 2.000 de metri pătrați de acoperiș ceramic și peste 30.000 de metri pătrați de acoperiș metalic, în special tablă fălțuită.

Pentru 2018, compania urmărește mărirea echipei, cât și accesarea mai multor proiecte cu grad ridicat de complexitate, care să ofere echipei provocări și oportunități de a lucra personalizat, inclusiv cu metode artizanale.

Contact

Claudia Vulpe

Sr. Account Manager

M: (+4) 0725 526 117

E: claudia@thegoodcompany.ro

Despre Cover Grup Construct

Cover Grup Construct este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții complete de acoperire personalizate din România, fiind specializat de 10 ani pe această nișă. Echipa este alcătuită din 20 de montatori acreditați de producători, care gestionează o gamă largă de proiecte, de calibre diferite – de la clienți privați la constructori sau companii multinaționale.

Expertiza Cover Grup Construct este reflectată de cei 350.000 de metri pătrați de acoperișuri, respectiv 70.000 de metri liniari de sisteme de colectare montați în cei 10 ani de activitate, în contextul a peste 3.300 de proiecte. Peste 90% dintre lucrările recepționate și finalizate în tot acest timp au venit în urma recomandărilor primite din partea clienților.