Home Stiri Cristian Vasile se alătură echipei P3 din România ca Property Manager
Cristian Vasile se alătură echipei P3 din România ca Property Manager

Cristian Vasile se alătură echipei P3 din România ca Property Manager

0

București, 8 noiembrie 2017. P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, l-a numit pe Cristian Vasile caProperty Manager în România, care va avea responsabilitatea de a gestiona depozitele din parcul P3 Bucharest – având în acest moment un total de 319.000 m2 în 12 depozite.

Vasile are o vastă experiență în managementul proprietăților, fiind implicat în ultimii 10 ani în toate aspectele de gestionare și îmbunătățire a activelor imobiliare, de la relația cu chiriașiila întreținerea clădirilor și performanța comercială.

Credem că prin backgroundul și experiența acumulată, Cristian ne va oferi suportul de care avem nevoie pentru a continua să gestionăm cu succes proprietățile din parcul P3 Bucharest și să oferim servicii excelente pentru a sprijini activitatea chiriașilor noștri”, spuneSînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Vasile are o diplomă la Facultatea de Inginerie Aerospațială și o diplomă de master cu specializarea în Construcții aerospațiale, ambele la Universitatea Politehnică din București. A lucrat timp de trei ani la Arpien Aviation Services,unde s-a ocupat de dezvoltarea, coordonarea și administrarea achiziției de piese de schimb și distribuirea de piese de schimb la client. În ultimii zece ani a fost property manager la Building Support Services și White Star Retal Estate, gestionând parcuri industriale de 180.000 m2.

“Mă simt onorat să fac parte din echipa P3 în România. Este o oportunitate extraordinară să gestionez cel mai mare parc logistic din București”,spune Cristian Vasile.

Situat la doar 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest se află pe soseaua de centură a orașului, care oferă acces ușor la toate cele 6 sectoare din București, la Aeroportul Internațional Henri Coanda (22 km) și la autostrada A2. P3 va livra două noi clădiri în parcul P3 Bucharest până la finalul anului și încearcă să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.

Pentru mai multe informatii:
Ana-Maria Godja, The Public Advisors
Tel: +40 0733.300.75, E-mail: anamaria.godja@publicadvisors.ro

DESPRE P3 LOGISTIC PARKS

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite de înaltă calitate, care totalizează 3.9 milioane m² de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane m² care permit dezvoltarea de noi spații.

P3 este un investitor pe termen lung, care achiziționează și dezvoltă proprietăți de o înaltă calitate pentru a le adăuga la portofoliul său în creștere. P3 nu a vândut niciodată o clădire.

Misiunea P3 este de a oferi clienţilor depozitelor noastre o experiență de primă clasă în active de înaltă calitate, aflate în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte ecologice durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale.Este un participant activ la Compactul Global al Națiunilor Unite privind durabilitatea.

P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

Puteți găsi mai multe informații despre P3 pe website-ul nostru www.p3parks.com sau ne puteți urmări pe canalele de social media:

LinkedIn – P3 Logistic Parks

Twitter – @P3Parks

PointPark Properties a adoptat “P3” ca brand corporate în 2014 și folosește marca P3 Logistic Parks pentru a reflecta businessul principal al companiei.