Home Stiri Cum îți protejezi eficient mansarda împotriva căldurii și a insectelor? **Rulou parasolar exterior, rulou opac, plasa pentru țânțari sau roleta exterioară. Tu ce alegi?**
Cum îți protejezi eficient mansarda împotriva căldurii și a insectelor? **Rulou parasolar exterior, rulou opac, plasa pentru țânțari sau roleta exterioară. Tu ce alegi?**

Cum îți protejezi eficient mansarda împotriva căldurii și a insectelor? **Rulou parasolar exterior, rulou opac, plasa pentru țânțari sau roleta exterioară. Tu ce alegi?**

0

București, 17 iulie: Pentru un climat interior cât mai plăcut, VELUX România le recomandă celor care locuiesc la mansardă o serie completă de accesorii care fac diferența în zilele cu temperaturi crescute. Așa că, dacă îți dorești să scazi temperatura la interior, să controlezi cantitatea de lumină care intră pe parcursul zilei în mansardă sau să scapi de insectele nedorite apelează la soluțiile VELUX.

Ruloul parasolar și roleta exterioară menține încăperea răcoroasă și te protejează eficient împotriva căldurii

Ruloul parasolar exterior VELUX, fabricat din plasă transparentă, te protejează de căldura care se acumulează pe parcursul unei zile toride, pentru că poate împiedica o mare parte a razelor de soare să pătrundă în interior. Un rulou parasolar exterior reduce temperatura dintr-o încăpere cu până la 5 grade C. În plus, materialul din care este fabricat nu obstrucționează aportul de lumină naturală, iar tu te poți bucura de priveliștea împrejurimilor. În același timp, roleta exterioară, care nu este vizibilă din interior când nu este folosită, îți asigură protecție totală: oferindu-ți un control optim al climatului interior prin reducerea căldurii cu până la 94%, îmbunătățirea izolației termice, diminuarea zgomotului și protecția împotriva intrărilor prin efracție.

Rulouri opace pentru odihnă și somn

Dacă vrei să diminuezi lumina din mansarda ta, atunci alege un rulou opac, care are efect de întunecare și este disponibil în 24 de culori și modele diferite, fiind potrivit pentru orice amenajare. Rulourile opace de la VELUX sunt realizate din materialul certificat Oeko-Tex, care atestă garanția unui produs fără substanțe chimice nocive. În plus, șinele laterale din aluminiu sunt negre pe interior pentru a elimina orice reflexie a luminii.

Plasa împotriva insectelor te protejează în timp ce aerisești

Vremea caldă aduce cu sine și musafirii nepoftiți, insectele. Pentru a te putea bucura de aerul proaspăt, montează pe conturul finisajului interior plasa VELUX împotriva insectelor. Când nu este folosită, aceasta se rulează integral în caseta superioară din aluminiu.

Cum se întrețin și se montează accesoriile VELUX?

Pentru a menține ruloul interior ca nou, șterge praful regulat sau aspiră-l cu o perie atașată aspiratorului. Eventualele pete le poți curăță cu o cârpă moale sau cu un burete umezit în apă călduță, în niciun caz prin frecare pentru că astfel materialul se poate deteriora.

Montarea unui rulou interior VELUX nu are nevoie de un specialist. Orice fereastră, fie că face parte din noua generație sau dintr-una precedentă, are deja premontate dispozitive laterale de prindere a ruloului care asigură potrivirea perfectă și montarea ușoară a ruloului, în doar câteva minute, prin sistemul patentat VELUX Pick&Click!® . Toate rulourile decorative și parasolare sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, sunt rezistente la uzură și beneficiază de o garanție de trei ani.

Rulourile decorative și parasolarele VELUX sunt disponibile la distribuitorii din toată țara și pe: www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

 Despre VELUX România

De 20 de ani, mai precis din19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

www.facebook.com/VELUXRomania

www.instagram.com/veluxromania

#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20