Home Amenajari Dakea – Fereastra de mansardă Dakea completează perfect acoperișul Wetterbest
Dakea – Fereastra de mansardă Dakea completează perfect acoperișul Wetterbest

Dakea – Fereastra de mansardă Dakea completează perfect acoperișul Wetterbest

0

Cine nu-şi doreşte o cameră de vis la mansardă? Acel colţişor ascuns, în care poţi evada de cotidian şi te poţi bucura de intimitatea şi liniştea mult dorită, vă este oferit de ferestrele de mansardă Dakea montate pe un excelent acoperiş Wetterbest!

Secretul pentru o cameră confortabilă şi bine iluminată constă în alegerea unei ferestre de mansardă adecvate. Un acoperiş rezistent şi corect montat nu se poate potrivi decât cu o fereastră pe măsură! Ferestrele de mansardă Dakea completează funcţionalitatea acoperişului Wetterbest
şi conferă o luminozitate sporită spaţiului tău de vis.

Cu 10% mai multă lumină

Ce deosebesc ferestrele Dakea de alte tipuri de ferestre din România? Oferă cu 10% mai multă lumină pentru camera de mansardă. Spaţiile reci şi întunecate de sub acoperiş devin instantaneu mai aerisite şi primitoare sub invazia binefăcătoare a luminii. Astfel, te poţi bucura nestingherit de priveliştea oraşului, a naturii sau împrejurimilor sau te poţi retrage în intimitatea camerei în zilele ploioase.

Performanţă energetică de lungă durată

Datorită compoziţiei unice şi inovatoare Titan Glass, o tehnologie de ultimă generaţie de înaltă calitate, ferestrele Dakea asigură o eficienţă energetică îndelungată, termoizolare excelentă şi un climat ambiental plăcut, indiferent de anotimp. Fiecare fereastră Dakea este construită cu răbdare şi grjiă, sub atenta îndrumare a specialiştilor şi respectă întru totul standardele europene de performanţă şi etanşeitate.

Montaj rapid şi facil

Montarea ferestrelor Dakea este o misiunea simplă şi rapidă, în special datorită cadrului de folie de protecţie de tip Quick Install. Montajul se poate realiza pe acoperişuri cu pantă cuprinsă între 150 și 900, folosind o singură fereastră sau mai multe pentru a obţine mai multă lumină, o privelişte amplă sau, pur şi simplu, pentru a valorifica la maximum spaţiul disponibil. În plus, pot fi instalate chiar şi în partea de jos a acoperişului, ceea ce asigură o îmbunătăţire a izolaţiei termice și creează un aspect exterior mai plăcut.

20 de ani de garanţie transferabilă

Dakea oferă o garanţie extinsă de 20 de ani, unică pe piaţa din România, ce poate fi cu uşurinţă transferabilă de la un proprietar la altul.