Home Amenajari Delta Studio a lansat Albumul „Lifestyle Design Interior 2018”
Delta Studio a lansat Albumul „Lifestyle  Design Interior 2018”

Delta Studio a lansat Albumul „Lifestyle Design Interior 2018”

0

Delta Studio a lansat a doua ediție a Albumului anual „Lifestyle  Design Interior” – cele mai reușite amenajări realizate de arhitecți și designeri români în 2017. Albumul prezintă 30 de proiecte de amenajări interioare și o serie de interviuri despre locuirea contemporană, realizate cu trei arhitecți români consacrați arh. Dorin Ștefan, arh. Constantin Ciurea și arh. Adrian Zerva.

Cele treizeci de proiecte din album sunt redate în ordine alfabetică, după numele biroului de arhitectură sau design interior care le semnează. Și în acest an, sunt prezentate amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului.

Proiectele din album sunt semnate de: 2deco Studio, AFBA Architects, Alexandra Avram, Alfa Invest, Avantgarde Design Studio, Atelier Mass, Cristina Micu, Cristina Golban, Cristiana Zgripcea, Cumulus, Diez Office, H Studio, Highlight Project, I Concept Design Estate, Idecorate, Laboratorul De Arhitectură, Manuel Saliche, Miso Architects, Prographic Architecture Studio, Pure Mess Design, Simona Ungurean, Studio 28g, Studio3plus, Valentina Petrescu și Zada Architecture.

Coperta ediției de față reprezintă chintesența proiectelor prezentate și unul dintre elementele definitorii ale anului 2017 în design interior: inserțiile vegetale, imprimeurile tropicale, materialele organice și nuanțele ce invită natura în interioare se regăsesc în majoritatea proiectelor.

Albumul costă 29 lei și este distribuit în toată țara în Inmedio, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV&Rompetrol, Aeroport, punctele de presă din Cora, Kaufland, Tabac Xpress, showroomurile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro.

La evenimentul de lansare din showroom-ul principal Delta Studio au participat peste 300 de invitați: arhitecți, designeri, dezvoltatori imobiliari, colaboratori și clienți. A avut loc o tombolă cu următoarele premii: un charger solar oferit de Semmelrock, o baterie de bucătărie Franke, două baterii de bucătărie Teka, un aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto®, două difuzoare Grohe Aquatunes, două lavoare tailor-made KUMA și două electrocasnice cu design retro SMEG. La tombola pentru arhitecți s-au oferit excursii la fabricile furnizorilor: o excursie la fabrica Semmelrock, o excursie la fabrica Ravak din Cehia, o excursie la fabrica Egger din Austria, două excursii la fabrica Keraben Grupo din Spania, patru vizite la la fabrica grupului Hansgrohe din Schiltach, Germania, două excursii la fabrica Kerama Marazzi din Rusia și trei excursii la fabricile Porcelanosa Grupo din Spania.

Evenimentul a fost acompaniat de preparate gourmet și băuturi fine de la Naan Project, vinuri de la Crama Gîrboiu și cafea Dolce Gusto.

Sponsorii albumului și ai evenimentului:

Accesoria, Axor, Blum, Bosch, Brikston, CATALANO, Ceresit, Dalet, Egger, Falmec, FAP Ceramiche, Formmat, Franke, Grohe, Grundig, Hafele , Hansgrohe , Ideal Standard , Kerama Marazzi, KERAMYTH ,  Kessel , Kludi, Kuma, Metropol, Porcelanosa, PORTA DOORS, Ravak, SAINT GOBAIN, Semmelrock, Smeg, Teka, Venis și VitrA.