Home Stiri Dubai – construcțiile viitorului
Dubai  – construcțiile viitorului

Dubai – construcțiile viitorului

0

Aceste proiecte sunt aprobate și o parte din ele în construcție. Uimitoare, grandioase, dar și foarte scumpe, nu fac decât să demonstreze că performanța în construcții nu este limitată decât de… bani.

Meydan One: ultima extravaganta. Acest site  turistic imens împreună cu un complex rezidențial va găzdui cea mai mare stațiune de schi de interior din lume, dar și o fântână a cărei jeturi de apă se vor ridica până la 420 de metri. Proiectul include, de asemenea, o clădire de 711 de metri de mare, care va depăși recordul mondial pentru cel mai mare turn rezidențial. Costul estimat al întregului proiect, a cărui deschidere este programată pentru 2020: 6,2 miliarde de euro …

Dubai Frame, orașul văzut de sus.  Până la sfârșitul acestui an se așteaptă finalizarea unei construcții unice în lume în inima Zabeel Park. Obiectivul acestui proiect mamut, care va costa mai mult de 120 de milioane de dirhami (28,5 milioane de euro) este ambițios: să atragă două milioane de vizitatori pe an. Ei pot vizita muzeul în istoria orașului care va fi amplasat la poalele clădirii, apoi se vor urca la partea de sus pentru a se bucura de o vedere panoramică.