Home Stiri ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA
ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

0

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produse pentru grădină sub formă de  kituri: bănci, focare, jardiniere, realizate din prefabricate din beton vibropresat. “Prin această gamă am dorit, pe de o parte, să ne aliniem la tendințele pe plan mondial în ceea ce privește amenajarea grădinii și, totodată, să reinterpretăm în mod creativ și original utilizarea pavelelor pentru a înfrumuseța curțile clienților nostri” a declarat Bianka Dobre, Director marketing Elis Pavaje.

Aceste produse au fost gândite și create în special pentru amenajări din zona rezidențială, pentru zona HORECA: hoteluri, restaurante, piscine, SPA-uri, precum  și pentru spații publice, ca de exemplu piețe sau parcuri.  Pentru realizarea kiturilor au fost alese pavele cu aspect antichizat, din gama premium, deoarece acestea se situează constant în ultimii ani în topul preferințelor clienților. “În plus, suprafața special prelucrată pentru a crea aspectul patinat, în culori naturale, este ușor de încadrat în orice amenajare, indiferent de stil. Noile produse  îmbină armonios funcționalitatea cu esteticul și sunt rezistente în timp.” a menționat  Bianka Dobre. De exemplu, picioarele de sprijin ale băncilor Elis Pavaje pot deveni cu ușurință jardiniere, iar focarele se transformă rapid în bar sau loc de picnic, după necesitate.

Această dezvoltare de produse complementare realizate din pavele și alte produse din beton prefabricat este o abordare creativă și firească, având în vedere piața construcțiilor la acest moment. Pe un fond descendent al proiectelor de infrastructură și o creștere semnificativă a proiectelor din zona rezidențială, creșterea cotei de piață pe acest segment este o prioritate pentru producătorul român Elis Pavaje. “Publicul a evoluat, clienții noștri sunt din ce în ce mai bine informați și își doresc soluții complete de amenajare, de o calitate superioară, certificată, care le oferă încredere în durabilitatea lucrării. Prima întrebare nu mai este legată de preț, ci de rezistența în timp” a completat Bianka Dobre.

Produsele pentru grădină Elis Pavaje nou lansate sunt 2 focare, 2 bănci și 3 jardiniere. Kiturile conțin toate elementele necesare pentru a facilita montajul chiar de către beneficiar.  Produsele sunt disponibile spre vânzare la nivel național în rețeaua extinsă de distribuitori Elis Pavaje, în magazinele de bricolaj Dedeman și Hornbach și în showroom-urile de la Petresti, jud. Alba și Stoenești, jud. Prahova.

Despre Elis Pavaje
Înfiinţată în 1991, în Petresti, judetul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanța și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are în prezent două unităţi de producţie si este in faza de teste de productie cu cea de-a treia unitate, de la Secuienii Noi, jud. Neamt. Capacitatea totala de productie a companiei va creste la circa 15.000mp/zi odata cu lansarea productiei in fabrica din Moldova. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba) şi Stoeneşti (Prahova). Pentru detalii, consultaţi www.elis.ro.

Pentru mai multe informaţii: Ana Munteanu, 0752061859,  anamunteanu@elis.ro