Home Evenimente Evenimentul IEAS la cea de a XIII-a ediție: Inovare și Interactivitate
Evenimentul IEAS la cea de a XIII-a ediție: Inovare și Interactivitate

Evenimentul IEAS la cea de a XIII-a ediție: Inovare și Interactivitate

0

Au mai rămas doar două luni până la inaugurarea celei de a XIII-a ediții a International Electric & Automation Show, cea mai importantă expoziție de profil, organizată anual la Palatul Parlamentului. Între 19 și 22 septembrie, IEAS 2017 va reuni cele mai influente companii din zona automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, în cadrul unui nou concept de platformă business. Noua formulă IEAS propune o experiență interactivă.Pe parcursul celor patru zile ale expoziției vor fi prezentate prototipuri și tehnologii în premieră iar vizitatorii și expozanțiivor beneficia de conferințe și workshop-uri tehnice. Fiecare ziva oferi o tematică distinctă: 19 septembrie – Educație, 20 septembrie – Industrie, 21 septembrie – Top Management, iar 22 septembrie – Networking.

Partenerii ediției din 2017 a IEAS sunt companiile Phoenix Contact și Schneider Electric.

În contextul noului concept IEAS a fost lansată și competiția de inovare tehnică, dedicată studenților și tinerilor cercetători care beneficiază de patronajul unor centre universitare prestigioase precum: Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea Tehnică de Construcții București și Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică din cadrul Universității Politehnica București. Gala finală de acordare a Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică va avea loc în 19 septembrie 2017.

International Electric & Automation Show 2017 va găzdui și prima ediție a CEO Roundtable on Automation & Energy, un forum de dezbatere ce își propună să aducă împreună cei mai importanți manageri din industrie, reprezentanți aiasociațiilor profesionale, factori de decizie guvernamentală și reprezentanți din sfera diplomatică. Reuniunea Top Management va avea loc în 22 septembrie, în cea de a treia zi a expoziției IEAS.