Home International FAKRO – IN VOGA IN 2017
FAKRO – IN VOGA IN 2017

FAKRO – IN VOGA IN 2017

0

Institutul Pantone a ales verdele Greenery culoarea anului 2017

Greenery (15-0343) este verdele plin de viata al frunzelor si al ierbii care ne binedispune, energizeaza si relaxeaza. Oamenii il asociaza cu contactul cu natura, armonie, pasiune si noi inceputuri. Culoare a libertatii si a sperantei, asociata cu ecologia, verdele Greenery a fost numit de Institutul Pantone culoarea anului 2017. Caracterul FAKRO se potriveste perfect cu tot ceea ce simbolizeaza Greenery, calitatile reprezentate de culoarea verde definind filosofia companiei inca de la inceputurile activitatii sale. Aceasta filosofie se regaseste si in logo-ul companiei care, intr-o nuanta usor diferita de verde, defineste minunat profilul de business al FAKRO.

Sursa imaginii: http://www.pantone.com/press-release-pantone-unveils-color-of-the-year-2017-pantone-15-0343-greenery

˝Greenery a explodat in 2017 pentru a ne oferi linistea la care tanjim din mijlocul unui context socio-politic tumultuos. Satisfacand dorintele noastre din ce in ce mai mari de intinerire si revitalizare, Greenary simbolizeaza reconectarea atat de cautata cu natura si cu semenii nostri, dar si urmarirea unui tel inalt.˝
Leatrice Eiseman, Director Executiv al Institutului Pantone (sursa: http://www.pantone.com/color-of-the-year-2017)

Verdele ca si culoare a pasiunii si a ecologiei

Prin dedicare, imagine proaspata si pasiune pentru crearea unor solutii remarcabile, FAKRO a reusit sa ajunga si sa se mentina pe locul 2 pe piata globala a ferestrelor de mansarda. Compania este aproape de natura si pune mult accent pe problemele legate de mediu si ecologie. Produsele FAKRO sunt proiectate dupa o analiza detaliata a impactului lor asupra mediului. Prin acest lucru, compania contribuie la mentinerea balantei energetice a cladirilor si la protejarea resurselor non-regenerabile ale planetei. FAKRO foloseste doar lemn din paduri cu un management planificat al exploatarii iar materialele folosite in procesul de productie sunt eco-friendly si nu contin substante nocive.

Verdele ca si culoare a inovatiei

Verdele este puternic identificat cu ecologia si natura. De asemenea, verdele inseamna si solutii inovatoare care solicita simultan curaj, energie si idei moderne. Fiind un mediu emotional al spiritelor pioniere, verdele este utilizat in mod frecvent ca si culoare de baza in diverse forme de exprimare.

Verde tonic in interior

Compania noastra incurajeaza folosirea nuantelor de verde in interiorul locuintelor datorita starii de relaxare si a motivatiei transmise de aceasta culoare. FAKRO ofera o gama larga de accesorii interioare ale caror nuante revigorante de verde reprezinta o alegere excelenta pentru confort in locuinta. O idee buna este utilizarea nuantei Greenery in birouri, deoarece creste puterea de concentrare, stimuleaza creativitatea si dorinta de a actiona.

Verdele ca simbol al trainiciei

Verdele prezent in mediul nostru inconjurator are un impact pozitiv de lunga durata asupra starii noastre de spirit. Persistenta influentei pozitive a culorii verzi a devenit simbol ce face referire directa la durabilitatea si calitatea produselor FAKRO. Performantele tehnice ale ferestrelor de mansarda FAKRO se mentin excelente de-a lungul multor ani de folosire, fapt care ne face sa ne simtim in mansarda la fel de bine ca in mijlocul naturii.

Culoarea verde se identifica puternic cu FAKRO, cu produsele noastre, cu filosofia si strategiile noastre.

www.fakro.com