Home Companii Ferestrele antimicrobiene cu mânere Schüco – protecție pentru clădirile igienico-sensibile
Ferestrele antimicrobiene cu mânere Schüco – protecție pentru clădirile igienico-sensibile

Ferestrele antimicrobiene cu mânere Schüco – protecție pentru clădirile igienico-sensibile

0

Schueco_AWS_SmartActive_02SmartActive este o peliculă de acoperire a suprafețelor, de lungă durată, pentru sisteme de ferestre din aluminiu și mânere Schüco. Particulele MicroSilver din metal pur au dimensiuni nanometrice, sunt libere (nu formează legături chimice) și nu pot penetra pielea umană. Rezultatul este o protecție antimicrobiană de lungă durată pentru rame și mânere, care și-a dovedit eficacitatea de scut activ în special în spitale, case de îngrijire medicală și clădiri publice.

Cerințele de igienă în clădirile publice, care sunt folosite de către un număr mare de oameni și care deservesc sistemul de sănătate, îngrijire, educație, managementul sau sectorul transportului public, continuă să crească și necesită măsuri preventive, nu numai în timpul sezonului de gripă. Germenii multirezistenți care nu mai răspund la tratamentul cu medicamente convenționale sunt prezenți îndeosebi în spitale și în clădirile destinate îngrijirii medicale. Pe o perioadă lungă de timp, mânerele pentru ferestre și zonele de cadru, în special, pot adăposti germeni care, după atingerea de către persoanele infestate, pot transmite infecțiile altor oameni .

Cu pelicula SmartActive, Schüco oferă un nou finisaj al suprafeței antimicrobiene pentru mânere și rame din gama de sisteme Schuco AWS pentru ferestre.

Pentru a îndeplini funcția de protecție, pulberea de acoperire a suprafețelor profilate, precum și gama exclusivă Schüco cu eloxat, oțel inoxidabil acoperit cu pulbere și cu aspect de oțel inoxidabil al suprafeței de finisare, conține particule integrate MicroSilver.

Germenii care vin în contact cu finisajul de suprafață mor, iar proliferarea lor ulterioară este împiedicată. În termen de 24 de ore, se realizează o reducere a germenilor cu cel puțin 99,9%, chiar și împotriva bacteriilor multirezistente. Această protecție este verificată microbiologic.

Pelicula Smart Active este potrivită pentru toți utilizatorii, deoarece particulele MicroSilver de înaltă puritate utilizate sunt pur metalice, nano libere și, prin urmare, nu pot penetra pielea umană. MicroSilver este un produs non-toxic, inofensiv pentru sănătate, utilizat în produsele medicale și are certificare inclusiv pentru produsele cosmetice naturale. Cu SmartActive, există, de asemenea, diferențe vizuale între suprafețele finisate standard și mânerele Schuco. Mai mult decât atât, procesul de fabricare al ferestrelor este identic cu cel al sistemelor convenționale de metal Schüco.

Save

Save