Home Companii Ferestrele FAKRO pentru acoperiș tip terasă oferă spectacolul cerului
Ferestrele FAKRO pentru acoperiș tip terasă oferă spectacolul cerului

Ferestrele FAKRO pentru acoperiș tip terasă oferă spectacolul cerului

0

Auzim adesea o întrebare: „Chiar pot să pășesc pe fereastră?”, la care singurul răspuns posibil este: „Da, poţi! Chiar și elefantul poate! Cu FAKRO este posibil!”

Cu ferestrele FAKRO pentru acoperiș tip terasă, orice încăpere aflată sub un acoperiș plat va fi călduroasă, plină de lumină și culoare și de spectacolul oferit de cer.

„Vedetele” acestei game de produse sunt:DEF

Ferestrele „de Oscar”, DEF DU6, cu un design perfect care le-a adus premiul Red Dot „Oscarul pentru Design”.

Ferestrele DEF DU6 schimbă, pur și simplu, interiorul încăperii aflate sub un acoperiș tip terasă. Lumina naturală abundentă, izolarea termică excelentă, acţionarea electrică, precum și design-ul sofisticat sunt caracteristici deosebit de apreciate de clienţi. Aceste ferestre sunt un exemplu de îmbinare perfectă a unor soluţii tehnice inovatoare cu un design modern. Ferestrele DEF DU6 sunt produse unice care ies în evidenţă tocmai datorită design-ului perfect, iar caracteristicile lor originale le fac să își găsească loc pe acoperișurile tip terasă din întreaga lume.

Ferestrele „curcubeu” tip F ColourLine: Spectrul culorilor – oricare din paletarul RAL.

Inovatoarele ferestre pentru acoperiș tip terasă DEF sunt disponibile într-o gamă largă de culori din paleta RAL Classic. Acest lucru permite o îmbinare estetică a ferestrei cu design-ul acoperișului.

Ferestrele DEF sunt dotate cu un geam eficient energetic, ce reprezintă o alegere excelentă pentru locuinţele pasive. Cu un coeficient de transfer termic excelent și cu un design modern, aceste ferestre oferă lumină naturală din abundenţă încăperilor aflate sub un acoperiș tip terasă.

Ferestrele „circulabile” DXW WalkOn transformă întreg acoperișul într-o terasă pe care poţi păși sau chiar te poţi plimba cu bicicleta.

Cu un design deosebit, rezistenţă excelentă și strat anti-derapant aplicat pe ferestre, inovatoarele DXW WalkOn pentru acoperiș tip terasă garantează faptul că se poate păși în siguranţă oriunde pe ele. Suprafaţa ferestrelor este la același nivel cu acoperișul, așadar aceste ferestre reprezintă soluţia perfectă pentru terase sau acoperișuri verzi, deoarece permit nu doar obţinerea unui spaţiu perfect plat, ci, în plus, oferă toate beneficiile unei ferestre pentru acoperiș tip terasă.

„Oscarul pentru Design”- distincţia Red Dot, obţinută de ferestrele FAKRO DEF DU6, este un premiu internaţional pentru design de produs, considerat de mulţi experţi unul dintre cele mai valoroase trofee din domeniul design-ului industrial.