Home Constructii Feroneria ascunsă Schüco AvanTec SimplySmart pentru ferestre din aluminiu
Feroneria ascunsă Schüco AvanTec SimplySmart pentru ferestre din aluminiu

Feroneria ascunsă Schüco AvanTec SimplySmart pentru ferestre din aluminiu

0

Inovaţiile și dezvoltările produselor existente au fost întotdeauna caracteristici pentru compania Schüco International. Un exemplu elocvent este dat de seria de sisteme pentru ferestre din aluminiu Schüco AWS, un sistem optimizat energetic, în dezvoltarea căruia s-au făcut inovaţii precum utilizarea unor materii prime regenerabile, ecologice și obţinerea în același timp a unor izolaţii termice extraordinare.

Și productivitatea muncii este un indicator pentru performaţele unui produs. Noul sistem de feronerie și tehnologie Schüco SimplySmart oferă producătorilor de tâmplărie din aluminiu soluţii economice și rapide de fabricaţie și montaj.

Schüco AvanTec SimplySmart este o feronerie complet ascunsă în falţul profilului, are dimensiuni reduse și accentuează aspectul elegant al oricărei ferestre din aluminiu Schüco. Balamalele ascunse ușurează întreţinerea ferestrelor, praful nu mai are unde să se strângă, suprafaţa cercevelei și a tocului sunt perfect netede. În plus, feroneria AvanTec se caracterizează prin durabilitate, fiabilitate în exploatare şi intreţinere minimă.

Gândirea vizionară are nevoie de flexibilitate și libertate creativă. Acestei tendinţe din arhitectură Schüco i-a răspuns cu prima feronerie complet ascunsă cu deschidere de 180°, aceasta fiind o premieră mondială. Schüco AvanTec SimplySmart este o generaţie de feronerie mecanică cu deschidere spre interior, care îmbină designul atemporal și versatilitatea funcţională cu o procedură economică de montaj. Pe lângă montajul flexibil și fără scule, alte caracteristici de design precum absenţa balamalelor în exterior combinate cu dimensiunile mari ale cercevelelor definesc unicitatea aceastei generaţii de feronerie.

Acum, Schüco oferă o mare libertate arhitecturală prin posibilitatea realizării cercevelelor cu greutate până la 250 kg precum și deschiderii complete, până la 180º, ceea ce era posibil până acum doar la feroneriile aplicate. În plus, Schüco a revoluţionat tehnologia de montaj a feroneriei. Părţile componente ca lagărul de colţ, foarfecile și ghidajul de colţ se montează pe cercevea fără scule. Acest lucru este posibil printr-o nouă tehnologie de clipsare, prin care componentele feroneriei se pot monta pe cerceveaua îmbinată la colţuri, direct pe poziţiile finale. Pe lângă tehnologia de montaj a fost flexibilizată și ordinea operaţiilor de montaj.

Cu acestă nouă generaţie de feronerie ascunsă Schüco AvanTec SimplySmart, Schüco arată într-un mod unic felul în care inovaţiile aduc avantaje tuturor – arhitecţi, investitori şi mai ales firme de confecţii metalice.

Caracteristicile produsului

 • Feronerie complet ascunsă, conturul ferestrei este accentuat doar de mânerul elegant.
 • Nou: deschidere la 180° cu posibilitate de blocare la 90°.
 • Nou: cercevea până la 250 kg pentru ferestre batante şi 200 kg pentru ferestre oscilo-batante
 • Protecţie la coroziune clasa 5 pentru sortimentul de bază.
 • Opţional tijă de acţionare hibridă, cu miez de aluminiu pentru cuplu optim de acţionare.

Avantaje pentru montaj

 • Prelucrare flexibilă, intuitivă.
 • Montajul cercevelei se face fără scule.
 • Montajul feroneriei nu necesită ştanţarea colţurilor ferestrei.
 • Feroneria se poate monta începând din orice punct.
 • Componentele feroneriei  se fixează prin clipsare.
 • Piesele de blocare tip confort se auto-poziţionează.

Pentru informaţii suplimentare despre produsele şi serviciile noastre, vizitaţi: www.alukoenigstahl.ro