Home Stiri Fir Italia #ArchitectDay în Showroom-ul principal Delta Studio
Fir Italia #ArchitectDay în Showroom-ul principal Delta Studio

Fir Italia #ArchitectDay în Showroom-ul principal Delta Studio

0

Vineri, 13 octombrie 2017, în showroom-ul principal Delta Studio din București, a avut loc un eveniment pentru arhitecți și designeri organizat de Fir Italia. Fondată în 1957 de Nazzareno Piesco, Fir Italia este prima companie producătoare de baterii care a apelat la designeri și arhitecți pentru a crea noi modele.

La eveniment au participat arhitecți și designeri colaboratori, precum și reprezentanții Fir Italia – Antonio Piesco, proprietarul fabricii, care a susținut o prezentare despre istoria companiei, Raffaella Sacco, Director de Export și Andreea Lifu, reprezentant Fir Italia în Romania.

La eveniment a avut loc o tombolă, cu premii constând in espressoare Bialetti și o vizită la fabrica Fir. Evenimentul a continuat la restaurantul Naan Project. Vinurile au fost asigurate de Crama Gîrboiu, iar cafeaua de Dolce Gusto.

Fir Italia a fost prima companie din industrie care s-a preocupat de designul estetic, cu ajutorul creativității arhitecților și designerilor, și printre primii care au utilizat materiale noi, ca piatra onix și o gamă largă de finisaje colorate.

Produsele Fir Italia sunt disponibile prin Delta Studio.