Home Constructii FTT U8 THERMO, fereastra viitorului
FTT U8 THERMO, fereastra viitorului

FTT U8 THERMO, fereastra viitorului

0

Prin caracteristicile sale unice, fereastra FTT U8 prevesteşte viitorul: structura inovatoare a acesteia asigură o termoizolaţie excelentă şi economii mari de energie. Având un coeficient Uw = 0.58 W/m2K, FTT U8 este cea mai eficientă fereastră cu un singur pachet de geam termoizloant de pe piaţă, depăşind cu mult standardele de eficienţă energetică pentru ferestre de mansardă ce vor intra în vigoare în 2021. Aceste caracteristici fac ca fereastra FTT U8 să fie ideală pentru casele pasive, fapt confirmat și de certificatul Passive House.

Eficienţă energetică excelentă

Structura ferestrei FTT U8 Thermo cuprinde un geam triplucameral Ug = 0.3 m2K, foarte eficient energetic, care este amplasat într-o cercevea mai groasă, şi un sistem de 5 garnituri de etanşare. Această structură minimizează fenomenul punţilor termice, asigurând o izolaţie excelentă a ferestrei.

Fereastra FTT U8 se montează împreună cu rama de etanşare EHV-AT Thermo (dotare standard) ce asigură o termoizolaţie excelentă. Materialul izolator este lipit de interiorul ramei de etanşare ce se combină etanş cu tocul ferestrei, formând un cadru izolat termic.

Fereastra FTT U8 este dotată standard şi cu kit-ul special de izolare XDK ce asigură o instalare corespunzătoare şi rapidă a termoizolaţiei şi care cuprinde folia permeabilă la vapori XDP şi folia impermeabilă XDS. Utilizarea acestei soluţii complete asigură o eficienţă energetică excelentă şi un consum redus de resurse pentru încălzirea locuinţei.

Axul de rotaţie aflat în partea superioară facilitează apropierea de fereastra deschisă.

Funcţionalitate

FTT U8 este o fereastră cu articulare mediană, la care balamalele sunt amplasate deasupra jumătăţii înălţimii ferestrei, astfel încât chiar şi o persoană înaltă să poată sta confortabil „la fereastă”. Cerceveaua poate fi oprită în orice poziţie deschisă cu unghiul cuprins între 0 şi 40 de grade, ea putând să rămână în acea poziţie datorită unui mecanism inovator de sprijin.

Garanţie pe viaţă pentru rezistenţa sticlei la grindină

Fereastra FTT U8 Thermo este dotată cu un geam compus din 4 foi de sticlă cu rezistenţă excelentă, ce îmbunătăţeşte siguranţa mansardei şi în timpul furtunilor puternice, şi când bate grindina. Aceste calităţi îi conferă garanţie pe viaţă la rezistenţa sticlei la grindină.

Rezistenţă anti-efracţie sporită

Fereastra FTT U8 este dotată cu sistem topSafe de consolidare a structurii. Acest sistem îmbunătăţeşte considerabil rezistenţa ferestrei la tentativele de efracţie şi împiedică deschiderea cercevelei atunci când se păşeşte pe ea.

Structura și avantajele ferestrei FTT U8 THERMO:

Sistem cu 5 garnituri de etanşare

Asigură o izolaţie mai bună a ferestrei, reduce costurile de încălzire.

Cercevea mai groasă

Îmbunătăţeşte izolaţia ferestrei, micşorează riscul apariţiei punţilor termice.

Dotată standard cu ramă de etanşare EHV-AT Thermo şi kit-ul de termoizolaţie XDK

Rama de etanşare Thermo asigură izolarea deasupra suprafeţei ferestrei. Kit-ul XDK asigură o instalare corespunzătoare şi rapidă a termoizolaţiei şi cuprinde folia permeabilă la vapori XDP şi folia impermeabilă XDS. Fereastra poate fi montată la orice unghi cuprins între 15-70°

Geam tricameral, pasiv U8 (4 foi de sticlă întărite, 3 camere dotate cu baghete termice umplute în interior cu gaz inert – krypton). Ug = 0.3 m2K.

Asigură o eficienţă energetică excelentă.

Fereastră cu articulare mediană, la care balamalele sunt amplasate deasupra jumătăţii înălţimii ferestrei – chiar şi o persoană înaltă poate să stea confortabil „la fereastă”.

Cea mai eficientă energetic fereastră de mansardă, cu un singur pachet de geam termoizolant, existentă pe piaţă: Uw = 0.58 W/m2K

Passive House Certificate Ferestre concepute pentru clădiri pasive, fapt confirmat şi de certificatul Passive House.

Mâner cu încuietoare multipunct cu fixare în părţile laterale

Asigură o izolaţie mai bună a ferestrei,  reduce substanţial costurile de încălzire. Asigură posibilitatea microventilaţiei.