Home Stiri GEZE a echipat ParkLake Plaza cucele mai performante sisteme șitehnologii pentru uși
GEZE a echipat ParkLake Plaza cucele mai performante sisteme șitehnologii pentru uși

GEZE a echipat ParkLake Plaza cucele mai performante sisteme șitehnologii pentru uși

0

Bucureşti, 15 septembrie 2016 – GEZE Romania, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, a furnizat și instalatîn centrul comercial ParkLake Plaza, peste 190 de sisteme pentru desfumare (sisteme pentru acționarea luminatoarelor – GEZE RWA 110), 22 de uși glisante automate GEZE Slimdrive SL NT, șapte uși glisante automate Slimdrive SL break-out pentru căile de evacuare, șase usi glisante automate ECdrive,14 centrale incendiu GEZE MBZ 300 interconectate CAN-BUS si patru stații meteo echipate cu senzori de ploaie și vânt.

“Colaborarea cu centrul comercial ParkLake Plaza reprezintă unul dintre cele mai importante și complexe proiecte ale anului 2016, în cadrul căruia am mobilizat într-o perioadă relativ scurtă echipa noastră de specialiști. Sistemele folosite în noul centru comercial din Capitală îndeplinesc cele mai înalte exigențe în privința securității datoritămodulului de comandă autoprogramabil și al dispozitivelor inteligente de protecție. Totodată, materialele de înaltă calitate și echipamentul de comandă modern garanteazăperformanțe de top ale produselor”a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Ușile glisante automate Slimdrive SL NT oferă eleganţă fixată în puncte pentru uşi din sticlă inovatoare şi intrări luminoase. Operatorul foarte suplu Slimdrive SL NT are o înălţime de numai 7 cm şi asigură intrări luminoase fără a afecta incidenţa luminii.

Uşile glisante cu funcţia Break-Out au fost montate pentru căile de evacuare şi salvare, iar design-ul elegant al acţionării cu o înălţime de construcţie de numai 7 cm se integrează  perfect până şi în cele mai înguste faţade de clădiri.

Ușile glisante ECdrive asigură fiabilitate fără compromisuri, având o acţionare lentă a uşii glisante liniare pentru numeroase cicluri de deplasare, cu acelaşi confort la acţionare şi siguranţă.

Pentru evacuarea naturală a fumului şi a căldurii şi pentru ventilare, GEZE a furnizat 192 de sisteme pentru actionarea luminatoarelor RWA 110. Ele sunt concepute pentru evacuarea naturală a fumului şi a căldurii, dar şi pentru ventilare. Graţie sistemului mecanic de blocare, nu este necesară utilizarea de sisteme de acţionare electrică suplimentară pentru blocare. Centralele de incendiu MBZ300 controlează şi supraveghează funcţiile întregului sistem RWA nu numai în caz de incendiu, ci şi pentru ventilaţia de zi cu zi. Indicatorul de stare aflat direct pe modul simplifică instalarea şi întreţinerea.

Portofoliul GEZE s-a dezvoltat în ultima perioada, cuprinzând proiecte de  referință precum City Park Constanța, Globalworth Offices din stradaGara Herăstrău, United Business Center (UBC), Romexpo, lanțurile de magazine Profi și Penny Market, Clădirea Hermes și Electronica Office Park (Metroffice), la care se vor alătura în curând Veranda Mall, Globalworth Campus, dar și alte proiecte importante din țară.

 

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.500 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro.GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlăinstalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro