Home Stiri GEZE ActiveStop primește distincția de Argint la Focus Open 2017
GEZE ActiveStop primește distincția de Argint la Focus Open 2017

GEZE ActiveStop primește distincția de Argint la Focus Open 2017

0

București, 25 octombrie: GEZE, lider în soluții premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, se remarcă cu noua versiune a amortizorului GEZE ActiveStop și își reconfirmă calitatea designului prin câștigarea distincției de Argint în cadrul ediției 2017 a Design Center Baden Württemberg – FocusOpen. Produsul este expus până pe 22 noiembrie 2017 în expoziția „MIK Museum Information Kunst” din Ludwigsburg, Germania.

Noua caracteristică de montare pe cadrul ușii, precum și calitatea designului sunt punctele centrale ale premiului prestigios. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, amortizorul îndeplinește cele mai stricte cerințe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de ușă. Amortizorul GEZE ActiveStop este o soluție inteligentă și inovatoare ce asigură deschiderea și închiderea cotrolată și silențioasă a ușii batante de interior, iar beneficiile îl fac să ocupe detașat o poziție de vârf în categoria „Living” din cadrul FocusOpen 2017.

Oprire lină – blocare facilă – închidere silențioasă

ActiveStop permite renunțarea la opritoarele de pardoseală clasice întrucât oprește ușa la timp și împiedică avariile sau semnele inestetice de pe pereți sau mobilier. În plus, indiferent de puterea de împingere, sistemul deschide ușa în condiții optime și în mod independent, până în poziția de menținere, care poate fi ajustată în orice punct între 80 și 140 de grade. Datorită amortizării active, ușa se închide încet, în liniște, de la apoximativ 25 de grade și previne închiderile zgomotoase, incidentele sau rănirile deranjante. Totodată, noua soluție GEZE ActiveStop ține ușa închisă în condiții de siguranță astfel încât se poate renunța complet la dispozitivele de blocare, iar ușile „se mișcă liber” între 25 și 60 de grade.

Competiția internațională de design Baden-Württemberg, recunoscută din 2015 ca Focus Open, are o tradiție prestigioasă și este apreciată atât în Germania, cât și în străinătate. GEZE ActiveStop a obținut distincția „Argint” și în cadrul ediței Focus Open 2015, juriul din cadrul Design Center Baden-Württemberg a recunoscut noul amortizor de ușă GEZE ca fiind o soluție inovatoare cu o calitate excepțională a design-ului pentru care i-a acordat primul premiu la categoria ”Living”.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 21 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.800de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlăinstalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro