Home Stiri GEZE lansează noi inovații la Târgul Mondial pentru arhitectură, materiale şi sisteme din Munchen 2017
GEZE lansează noi inovații la Târgul Mondial pentru arhitectură, materiale şi sisteme din Munchen 2017

GEZE lansează noi inovații la Târgul Mondial pentru arhitectură, materiale şi sisteme din Munchen 2017

0

București, 16 ianuarie 2017: GEZE își prezintă, începând de astăzi, noile inovațiila Târgul mondial pentru arhitectură, materiale și sisteme BAU, ce va avea loc săptămâna aceasta în Munchen, Germania.

„Prezența noastră la târg sintetizează dorința de preîntâmpina nevoile clienților noștri cu produse noi şi inovatoare, dar și cu soluţii de sisteme care transformă clădirile în adevărate „Clădiri Inteligente”. Pe lângă soluţiile de interfaţă GEZE necesare integrării în standardele de comunicare folosite pentru ansamblul tehnologic al clădirilor (KNX şi BACnet), un alt punct de atracţie al târgului este soluţia modernă pentru monitorizarea şi controlul funcţiei de automatizare a clădirilor. Mai mult, vizitatorii vor regăsi și inovaţiile din domeniul sistemelor automate de uşi, tehnologiei pentru uşi, dar și din aria serviciilor oferite”, declară Directorul General Executiv, Brigitte Vöster-Alber.

Standul GEZE va fi împărțit în trei părți, care se completează reciproc: Soluții profesionale, Soluții rezidențiale și Soluții de Service.

Soluţii profesionale: control inteligent, sigur şi eficient al tehnologiei clădirilor

Unul dintre cele mai importante puncte de interes ale standului este o nouă unitate decomandă destinată conexiunii între produse, soluţii şi standardul de comunicare BACnet. În acest mod, produsele GEZE din categoria sistemelor automate pentru uşi, tehnologiei ferestrelor şi sistemului de evacuare a fumului şi căldurii (RWA), precum şi a sistemelor de securitate pot fi controlate la nivel central prin intermediul unei tablete sau smartphone. Datorită modulului de interfaţă GEZE IO 420, elementele GEZE pot fi integrate în reţeaua de soluţii cu ajutorul BACnet, fiind astfel interconectate prin intermediul BACnet MS/TP. Un exemplu este o soluţie a sistemului multifuncţional cu unitatea de acţionare pentru uşi batante Powerturn, pentru uşi mari şi grele, combinate cu sistemul de blocare electronică IQ lock AUT, sistemul de comandă a uşii de evacuare TZ 320 şi sistemul de blocare a uşii de evacuare FTV 320.

În domeniul tehnologiei pentru ferestre, GEZE prezintă un nou modul de interfaţă al casetei IQ KNX ce permite o ventilaţie controlată, naturală la care se adaugă o încorporare directăa unităţilor de  acţionare pentru ferestre GEZE în sistemele de construcţie KNX. Spre deosebire de punctele de contact pentru comutare simplă, caseta IQ KNX utilizează inteligenţa unităţilor de acţionare ale ferestrelor şi raportează informaţii precum lăţimea deschiderii sau disfuncţionalităţi la sistemul de management al clădirii. Senzorii suplimentari precum, măsurarea calităţii aerului, ploaie, vânt şi protecţie la vânt, pot fi încorporaţi în aceste soluţii de sistem sub forma KNX.

Soluţii rezidenţiale: soluţii noi pentru „Casa inteligentă”

Un element de atracție în cadrul standului GEZE în domeniul Soluțiilor rezidențiale îl reprezintă noua versiune a amortizorului pentru uşă Geze ActiveStop. Acesta poate să oprească uşile cu uşurinţă, să le închidăîn linişte sau să le ţină deschise în mod facil. De asemenea, se potriveşte aproape oricărei uşi standard şi se instalează foarte uşor.

Cei prezenți pot descoperi și inovația din domeniul uşilor de intrare, un nou „pachet de soluţii automat – care cuprinde o integrare facilăîntr-un sistem existent Smart Home.

Soluţii de service: soluţia perfectă pentru orice nevoie

Fie că este vorba de modul rapid de instalare sau de asistenţa de planificare, GEZE este specializat în furnizarea de servicii personalizate. Accentul în acest domeniu este pus pe suportul global în construirea sistemelor de management în cadrul unui proiect – de instalare, întreţinere şi reparaţii, până la modernizarea sistemelor existente. Opţiunile extinse de configuraţie şi noile soluţii de softwareoferă o planificare sigurăîncă de la începutul fazei de proiectare. De asemenea, vizitatorii vor descoperi noi informații și soluții în contextul subiectului „BIM – Modelarea Informaţiilor de Construcţii”.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.700 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlăinstalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro