Home Stiri Häfele – idei de design interior și mobilier multifuncțional pentru spațiile de mici dimensiuni
Häfele – idei de design interior și mobilier multifuncțional pentru spațiile de mici dimensiuni

Häfele – idei de design interior și mobilier multifuncțional pentru spațiile de mici dimensiuni

0

București, 23 octombrie – Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, susține conceptul „Mai multă viață pe m2”, una dintre cele mai mari provocări arhitecturale ale timpului nostru, și propune idei de design interior și mobilier multifuncțional pentru a locui inteligent în spațiile de mici dimensiuni.

Mobilierul multifuncțional și creativ are un efect surpinzător asupra locuințelor, dar mai ales asupra spațiilor cu dimensiuni restrânse. Acesta se distinge printr-un design purist, iar caracteristica sa de economisire a spațiului face să se încadreaze perfect în încăperile tot mai mici existente în prezent. În plus, față de sistemele modulare care îndeplinesc în același timp mai multe funcții, acum facem cunoștință cu un mobilier inteligent care câștigă din ce în ce mai multă popularitate.

De exemplu, la mesele de cafea sau mesele de bar/ dinning cu spațiu suplimentar de stocare integrat, producătorii de mobilier au urmărit să combine linia estetică cu funcționalitatea inteligentă, totul pentru ca rezultatul final să se adapteze perfect în spațiile de locuit compacte.

Hafele-Hofele-MeisterM-bel_1

Fig 1: Eleganță și multifuncționalitate: o ușoară apăsare este necesară pentru deschiderea lină a capacului ce dezvăluie pahare și sticle gata de utilizare.
© Häfele/MeisterMöbel

Hafele - Hofele-MeisterM-bel_2

Fig 2: O unitate extensibilă existentă în partea superioară a mesei mărește spațiul de depozitare prin simpla ridicare.
© Häfele/MeisterMöbel

Hafele - imm cologne-Pieter Peulen

Fig 3: Perfect pentru spațiul de mici dimensiuni: prin modificarea configurației cadrului, „Flexit” poate fi transformat într-un pat dublu, un birou sau un pat supraetajat.
© imm cologne/Pieter Peulen

Individualitate și sofisticare: mese de cafea plasate strategic în grupuri

În acest sezon rece, detaliile pot transforma camerele în unele confortabile și relaxante: mesele de cafea sunt aranjate în grupuri, înlocuind perfect mesele fixe, statice, ce conferă de multe ori o răceală spațiului. Avantajul acestor grupuri constă în numeroasele posibilități de personalizare în funcție de dorințe și nevoi. Prin combinarea diferitelor dimensiuni și înălțimi, se poate crea o imagine dinamică care poate fi utilizată fie în mod funcțional, fie strict estetic. De asemenea, acestea dispun de o flexibilitate maximă, iar astfel pot fi așezate oriunde în locuință: în baie, în hol sau chiar lângă pat.

Hafele - imm cologne-KLEE

Fig 1: Clasic și contemporan: mese în formă de cub, cu un cadru metalic minimalist ce este acoperit de un geam elegant de sticlă în diferite nuanțe.
© imm cologne/KLEE

Hafele - imm cologne-Haslev Mbelsnedkeri

Fig 2: Linii clare, materii prime naturale și culori calde: mese rotunde cu design scandinav.
© imm cologne/Haslev Møbelsnedkeri

Hafele - imm cologne-Zijlstra

Fig 3: Un contrast sofisticat: un set de mese de cafea cu părți superioare realizate din lemn în tonuri calde, rezistente la uzură și picioare metalice elegante.
© imm cologne/Zijlstra