Home Stiri HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ADAUGĂ ÎN PORTOFOLIU INVESTIȚII ÎN VALOARE DE 70 DE MILIOANE DE EURO ATINGÂND UN TOTAL DE 150 DE MILIOANE DE EURO
HAGAG  DEVELOPMENT EUROPE ADAUGĂ ÎN PORTOFOLIU INVESTIȚII ÎN VALOARE DE 70 DE MILIOANE DE EURO ATINGÂND UN TOTAL DE 150 DE MILIOANE DE EURO

HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ADAUGĂ ÎN PORTOFOLIU INVESTIȚII ÎN VALOARE DE 70 DE MILIOANE DE EURO ATINGÂND UN TOTAL DE 150 DE MILIOANE DE EURO

0

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a cunoscutului HAGAG Group din Israel, îşi consolidează poziţia pe piața dezvoltatorilor de top din România, îmbogățindu-și portofoliul de proprietăți cu două clădiri situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera. Dezvoltatorul plănuiește investiții a căror valoare va atinge 70 de milioane de euro.

Alături de investiția de 90 milioane de euro în proiectul rezidențial H Pipera Lake deja anunțată, grupul atinge în acest moment un total al investițiilor pe piața din Romania  de  150 milioane de euro.

Primul trimestru al anului 2018 încununează investiția de 20 de milioane de euro a companiei prin înscrierea în portofoliu a două proprietăți situate pe una dintre arterele centrale ale Bucureștiului – Victoriei 109 (fostul sediu Petrom) și Victoriei 139 și a unui teren de peste 3 hectare situat în apropierea pădurii Pipera. Materializarea planurilor de consolidare și modernizare a celor două clădiri presupun dublarea investiției inițiale.

Hagag Development Europe intră pe piața din Romania într-un moment în care abordarea față de evoluția pieței imobiliare este în schimbare, investind profesionalism și resurse în proiectele sale.

“Am ales România deoarece am identificat aici o piaţă cu un foarte mare potenţial de dezvoltare, cu multe oportunităţi și o vizibilă creștere economică. Am intrat pe piaţă încă de acum 2 ani, dar până acum ne-am concentrat pe achiziția de proprietăți. Am dedicat mult timp achiziției de terenuri bune și nu am făcut compromisuri. Am investit până în prezent peste 20 de milioane de Euro, iar anul acesta plănuim să investim încă 50 de milioane de euro în achiziții și dezvoltare”, declară Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

“Indiferent că discutăm despre construcții noi sau despre renovarea și modernizarea unor cladiri deja existente, accentul este pus pe calitate. În ceea ce privește proiectele imobiliare de tip comercial, spațiile vor beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile moderne. În plus, vom armoniza arhitectura clădirilor existente cu tendințele moderne de amenajare a spațiilor de birouri sau de retail”, a adăugat Andreea Hamza, Marketing Manager al Hagag Development Europe.

Despre Hagag Development Europe

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Despre Hagag Group Israel

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

H Victoriei 109