Home Stiri HAGAG DEVELOPMENT EUROPE DESCHIDE PIAȚA DIN ROMÂNIA CĂTRE BURSA DIN TEL AVIV
HAGAG DEVELOPMENT EUROPE DESCHIDE PIAȚA DIN ROMÂNIA  CĂTRE BURSA DIN TEL AVIV

HAGAG DEVELOPMENT EUROPE DESCHIDE PIAȚA DIN ROMÂNIA CĂTRE BURSA DIN TEL AVIV

0

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a cunoscutului HAGAG Group din Israel, deschide piața din Romania către investitorii israelieni prin lansarea unei Oferte Publice Inițiale (IPO) în cadrul Bursei de Valori din Tel Aviv.

Hagag Development Europe a lansat, recent, o Oferta Publică Inițială (IPO) pentru proiectele pe care le dezvoltă pe teritoriul României.  Valoarea IPO prin care compania a accesat arena de tranzacționare este de 15 milioane de euro. La doar câteva săptămâni de la listare, oferta a înregistrat creșteri de peste 0,7% din valoarea inițială de tranzacționare.

Decizia acționarilor de a-și spori capitalul vine drept urmare firească a planurilor pe care Hagag Development Europe dorește să le implementeze în România. Pe lângă proprietățile existente în portofoliu, compania plănuiește o serie de noi achiziții care vizează terenuri și clădiri situate în zonele de lux ale Bucureștiului.

“Apartenența Hagag Development Europe la Hagag Group Israel este un excelent punct de pornire pentru toți investitorii de origine israeliană care sunt interesați de proiectele pe care le dezvoltăm în Romania. Portofoliul nostru este în continuă expansiune, iar pentru a livra proiecte premium este necesar să avem acces la cât mai multe resurse materiale. În plus, prin lansarea IPO oferim părților interesate posibilitatea de a-și tranzacționa activele într-un cadru eficient și organizat”, declară Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Conducerea companiei nu exclude, ca și plan de viitor, listarea Hagag Development Europe în cadrul altor Burse de Valori de pe teritoriul Europei și nu numai.

Despre Hagag Development Europe

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Despre Hagag Group Israel

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

HVICTO~1