Home Stiri HAGAG DEVELOPMENT EUROPE LANSEAZĂ H PIPERA LAKE
HAGAG DEVELOPMENT EUROPE LANSEAZĂ H PIPERA LAKE

HAGAG DEVELOPMENT EUROPE LANSEAZĂ H PIPERA LAKE

0

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe investeşte peste 90 de milioane de Euro în primul său proiect din Bucureşti, H Pipera Lake. Localizat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake este cel mai mare proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România.

Ansamblul de clădiri va fi edificat pe o suprafață de teren de 57.000 mp și va avea în total aproximativ 120.000 mp construiți de apartamente, derulându-se în trei faze de construcție. H Pipera Lake are ca proiectant general biroul de arhitectură Răzvan Bârsan + Partners și va livra 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere, dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime S+P+6E+7R. Acestora li se adaugă mai mult de 1.600 de locuri de parcare, dar și grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

“Pe lângă compartimentarea inteligentă, finisajele premium sau încălzirea în pardoseală, H Pipera Lake va beneficia și de o serie de facilități care îi sporesc valoarea. Discutăm aici despre locuri de parcare subterane și supraterane, spații verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket si farmacie, amplasate în incinta ansamblului. La acestea se adaugă și facilitățile oferite de zonă. Primele apartamente vor fi scoase la vânzare în cadrul Salonului Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului în weekend-ul 2-4 Martie. Aici vom veni cu oferte speciale pentru primii noștri cumpărători”, a declarat Andreea Hamza, Marketing Manager al companiei Hagag Development Europe.

Demararea lucrărilor noului proiect imobiliar H Pipera Lake este estimată pentru primăvara lui 2018. Primele 5 clădiri cu regim de înălțime P+6E+7R vor însuma 390 de apartamente cu suprafețe între 55 mp şi 97 mp construiți. Primele clădiri din cadrul proiectului vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2019.

Despre Hagag Development Europe

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Despre Hagag Group Israel

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.