Home Stiri Holcim România lansează Aplytec, un nou serviciu pe piața de construcții din România
Holcim România lansează Aplytec, un nou serviciu pe piața de construcții din România

Holcim România lansează Aplytec, un nou serviciu pe piața de construcții din România

0

Holcim România lansează pe piața locală Aplytec, rețeaua de aplicatori profesioniști, prin intermediul căreia compania va oferi un nou serviciu – execuție de platforme și pardoseli din beton.

Rețeaua este formată în prezent din 19 firme de construcții, evaluate și selectate de către Holcim România. Aceste companii agreate Holcim sunt specializate în lucrările de punere în operă a soluțiilor oferite de companie, acoperind aria de pardoseli din beton decorative sau utilitare pentru sectorul rezidențial și comercial, cât și pentru cel industrial. Din punct de vedere geografic, Aplytec corespunde cu dispunerea la nivel național a celor 13 stații ecologice de betoane ale Holcim România, respectiv în județele Prahova, Dolj, Brașov, Sibiu, Mureș, Cluj, Bihor, Satu Mare, Timisoara și Municipiul București.

Prin lansarea rețelei Aplytec, Holcim România introduce noi soluții și servicii profesionale în turnarea și finisarea betonului pentru sectorul local al construcțiilor, confruntat cu un deficit  de forță de muncă specializată. Astfel, Holcim România își extinde aria de activitate, preluând nu numai rolul de furnizor de materiale de construcții, ci și de executant, direct implicat în proiecte, ceea ce garantează calitatea soluțiilor și a serviciilor folosite.

Acest lucru este necesar, având în vedere avansul tehnologic rapid al soluțiilor de construcții disponibile. Totodată, pasul făcut de Holcim România în această direcție are ca rezultat și profesionalizarea firmelor implicate în execuție, întrucât punerea corectă în operă a betonului are impact direct asupra rezultatului și integrității viitoarei construcții.

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare la Turda, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei și pagina de Facebook.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.